Γιώργος Παπαδάκης: «Η τηλεόραση μπορεί να χαλάσεις οικογένειες»

Ο Γιώργος Παπαδάκης μετρά ήδη πάνω από τρεις δεκαετίες στην τηλεόραση. Πώς κατάφερε να είναι τόσα χρόνια στην πρώτη γραμμή;

«Νομίζω πως αυτό που με διατηρεί είναι το πάθος μου για τη δουλειά. Δεν πιστεύω ότι έχω ικανότητες μεγαλύτερες από κάποιους άλλους. Αυτό που σε διατηρεί στο χώρο της τηλεόρασης είναι το πάθος σου, το να χαλαλίζεις πολλές ώρες… με κόστος. Μπορεί να χαλάσεις οικογένειες. Ο κλάδος μας έχει το μεγαλύτερο ποσοστό σε διαζύγια. Πρέπει ακόμη να κάνεις καινούργια πράγματα και να μπαίνεις σε προ-κλήσεις. Εγώ το έκανα αυτό στην καριέρα μου. Μπήκα σε προκλήσεις»

τόνισε στο TV Glam. Είχε κόστος για εκείνον τελικά; «Φυσικά και η δουλειά μου είχε κόστος στην οικογένειά μου. Είχε ένα γάμο, που δυστυχώς τελείωσε, με ένα υπέροχο παιδί όμως, το οποίο με έχει κάνει και παππού. Είχα παντρευτεί πολύ μικρός. Στα 24 ήμουν παντρεμένος με μια υπέροχη γυναίκα που ήταν 6 χρόνια μικρότερή μου. Δυστυχώς για εκείνη και για μένα, αλλά και ευτυχώς, γιατί στη συνέχεια βρήκαμε τους ανθρώπους που μας εξέφραζαν και τώρα παραμένουμε φίλοι.»

Keywords
Τυχαία Θέματα