Γιώργος Παπαδάκης: «Δεν συγκαταλέγομαι στους celebrities και, επίσης, σιχαίνομαι το τζαμπατζιλίκι»

Πώς αποσυμπιέζεται από την καθημερινή ένταση της εκπομπής ο Γιώργος Παπαδάκης;

«Με ένα τέλος. Όταν είμαι με τη γυναίκα μου και τα παιδιά μου, είμαι με τη γυναίκα μου και τα παιδιά μου. Δεν μεταφέρω ποτέ τα προβλήματα της δουλειάς στο σπίτι μου. Δεν μεταφέρω την τηλεόραση στο σπίτι. Η ζωή δεν είναι τηλεόραση» τόνισε στο TV Box.
-Τι έχετε στερηθεί σε προσωπικό επίπεδο τόσα χρόνια εξαιτίας του πάθους για τη δουλειά σας;
«Μόνο κάποια πραγματάκια της καθημερινότητας, που τα έχω στο μυαλό

μου σαν εικόνες. Τελειώνει ο μικρός μου γιος, ο Ιάσονας, τη Β' Λυκείου και τον έχω δει να πηγαίνει σχολείο πέντε φορές. Όσες απεργίες έχουμε κάνει, δηλαδή».
-Αποφεύγετε τις κοσμικότητες, δεν κάνετε τη μεγάλη ζωή. Έχοντας ζήσει και τις χρυσές εποχές της τηλεόρασης, με τις παχυλές αμοιβές, δεν πήραν ποτέ τα μυαλά σας αέρα;
« Δεν ανταποκρίνομαι σε προσκλήσεις παρά μόνο ανθρώπων που γνωρίζω, γι' αυτό και έχω παρεξηγηθεί από πολλούς. Δεν συγκαταλέγομαι στους celebrities και, επίσης, σιχαίνομαι το τζαμπατζιλίκι. Αν θέλω να δω μια παράσταση, θα πληρώσω, για να τιμήσω τον καλλιτέχνη. Αυτό το μπροστά οι επώνυμοι και πίσω η πλέμπα, που έχει πληρώσει κιόλας, το απεχθάνομαι. Όσο για τα χρήματα που έβγαλα, τα χρησιμοποίησα για να καλύψω τις βασικές ανάγκες μου. Προέρχομαι από ταπεινή οικογένεια και δεν είχα περιουσία. Πρώτα απ' όλα, λοιπόν, έκανα ένα σπίτι. Μετά, είχα μεγάλη οικογένεια να φροντίσω. Τρία παιδιά και τώρα ένα εγγόνι. Κι ακόμα, πάντα μου άρεσαν τα ταξίδια.»

Keywords
Τυχαία Θέματα