Γιώργος Νανούρης: «Οτιδήποτε μου κινεί το ενδιαφέρον, θέλω να το ανακαλύψω»

Ο Γιώργος Νανούρης επιλέγει διαφορετικούς ρόλους και σε συνέντευξή του ρωτήθηκε αν πιστεύει ότι αυτό μπερδεύει τους θεατές.

«Μα δεν το κάνω για να εκπλήξω κανέναν. Ζούμε στο 2013 δε θα πρέπει πια να υπάρχουν τέτοια στεγανά και ταμπέλες για το ποιος είναι τι, και που ανήκει. Δοκιμάζω - δοκιμάζομαι σε διάφορα πράγματα, με θεωρώ πολύ νέο στη δουλειά ακόμα και δε θέλω να εγκλωβιστώ σε ένα πράγμα. Θα μπορούσα ίσως να το κάνω αυτό όταν θεωρήθηκαν "πετυχημένες" κάποιες δουλειές μου, όμως προτίμησα να δοκιμάσω κι άλλους τρόπους, άλλα πράγματα με κίνδυνο πάντα να αποτύχω, όπως

άλλωστε και θεωρώ πως αρκετές φορές έχει γίνει! Νομίζω τα λάθη μου είναι περισσότερα! Όμως θέλω να δοκιμάζω, δεν είμαι δημόσιος υπάλληλος να μείνω σε ένα πράγμα. Θέλω να ψάξω, να φάω τα μούτρα μου, να ξανασηκωθώ και πάλι απ' την αρχή. Ζωντανά πράγματα. Δεν ξέρω καν αν θα μείνω κάποια στιγμή σε ένα πράγμα μόνο. Οτιδήποτε μου κινεί το ενδιαφέρον, θέλω να το ανακαλύψω. Ίσως λοιπόν η ταυτότητα μου να είναι αυτή. Δεν είμαι και δεν κάνω ένα μόνο πράγμα. τουλάχιστον προς το παρόν! Άλλωστε αυτό είμαι και στη ζωή μου και μάλλον, αυτό μεταφέρω και στη δουλειά μου», δήλωσε στο «My Salonika».

Keywords
Τυχαία Θέματα