Γιώργος Χειμωνέτος: No Limits Cycling

Ο Δήμαρχος Ιητών κος Πετρόπουλος Μιχάλης σας προσκαλεί στο «Λαϊκό Ποδηλατικό Γύρο» "No Limits Cycling by George Himonetos".

Το Σάββατο 23 Ιουνίου 2012 και ώρα 10:30 πμ σας περιμένουμε στο Δημαρχείο της πόλης σε ένα «Λαϊκό Ποδηλατικό Γύρο» με τη συμμετοχή του Ολυμπιονίκη Γιώργου Χειμωνέτου. Ο Γιώργος Χειμωνέτος, (Ολυμπιονίκης - Παγκόσμιος Πρωταθλητής και

Πρωταθλητής Ευρώπης, τηλεοπτικό πρόσωπο και πρόσφατα εμφανιζόμενος στο "Dancing On Ice" του ΑΝΤ1), που ξεκίνησε την καριέρα του από «Λαϊκό Ποδηλατικό Γύρο» στο Δήμο Ρόδου, συμμετέχει στο «Λαϊκό Ποδηλατικό Γύρο» που διοργανώνει η πόλη μας, ενεργοποιώντας τους πολίτες του Δήμου μας με αρωγό το άθλημα της ΠΟΔΗΛΑΣΙΑΣ.

Μια μεγάλη γιορτή ανοιχτή σε όλους τους δημότες, ανεξαρτήτου ηλικίας, με στόχο την ευαισθητοποίηση σε θέματα αθλητισμού, προστασίας του περιβάλλοντος και υγιεινού τρόπου ζωής. Διεξαγωγή ποδηλατικών γύρων σε κατηγορίες, διαδρομή ελεύθερης συμμετοχής για όλη την οικογένεια και παράλληλες δράσεις δεξιοτεχνίας και παιχνιδιών, του Γιώργου Χειμωνέτου με τους μικρούς μας φίλους, στην κεντρική πλατεία της πόλης.

Keywords
Τυχαία Θέματα