Γιάννης Στάνκογλου: «Νιώθω τυχερός που έπαιξα στο «Νησί»»

Για μία από τις πιο αγαπημένες του δουλειές η οποία την τυγχάνει να είναι και αυτή η οποία τον έκανε πιο γνωστό στο ευρύ κοινό, μίλησε ο Γιάννης Στάνκογλου.

«Πραγματικά, νιώθω πολύ τυχερός και περήφανος που ήμουν σε αυτή τη δουλειά» δηλώνει ο ηθοποιός για το "Νησί" και συνεχίζει: «Πέρασα πάρα πολύ όμορφα στα γυρίσματα στην Κρήτη, γνώρισα πάρα πολύ ωραίους ανθρώπους και βέβαια βίωσα και την πολύ μεγάλη ανταπόκριση του κόσμου. Είναι απίθανο να σου συμβαίνει αυτό, δηλαδή να κάνεις μια δουλειά

που να ακουμπάει το κοινό. Είναι πολύ όμορφο συναίσθημα» είπε ο ίδιος στο Ciao ενώ στην ερώτηση αν το συγκεκριμένο σίριαλ υπήρξε σταθμός στην καριέρα του, ο ίδιος απάντησε: «Σίγουρα. Από την άποψη ότι με έμαθε περισσότερο ο κόσμος. Από την άλλη, έχω πολλούς 'σταθμούς' μέχρι σήμερα, και στο θέατρο και στο σινεμά. Ήταν μια δουλειά που πίστεψα εξ αρχής και πιστεύω ακόμα και τώρα. Θα την κρατάω μέσα μου πάντα». Όσο για τα πιθανά 'σκοτεινά' σημεία και τις δυσκολίες αυτής της δουλειάς, ο Γιάννης Στάνκογλου τονίζει: «Στο γύρισμα οι δυσκολίες είναι αυτές που με κάνουν να βρίσκομαι σε εγρήγορση και να λύνω τα προβλήματα. Έχω μόνο θετικά πράγματα να θυμάμαι, πέρασα πολύ όμορφα. Ακόμη και στα ξενύχτια, στη μεγάλη κούραση. Θυμάμαι ακόμη τις ρακές που πίναμε. Ακόμα και όταν πήγαινα για μια μέρα στην Κρήτη για να κάνω μια σκηνή, ήταν όνειρο! Μου αρέσει πολύ να ταξιδεύω! Το «Νησί» ήταν μία πολύ όμορφη εμπειρία και θα το έκανα ξανά χωρίς δεύτερη σκέψη».

Keywords
Τυχαία Θέματα