Γιάννης Στάνκογλου: Αποκαλύπτει πώς αυτοπροτάθηκε για την ταινία «Tο ταγκό των Χριστουγέννων»

«Δεν είμαι από εκείνους που λένε "ποτέ μη λες ποτέ", αλλά δε θα ήθελα», απαντά ο Γιάννης Στάνκογλου εξηγώντας τους λόγους που αρνείται να συμμετάσχει σε τηλεοπτικό σόου.

«Μου έγιναν, κατά καιρούς, αρκετές προτάσεις, τις αρνήθηκα, όμως, όλες. Δεν είναι ότι διαφωνώ με αυτό, αλλά σκέφτομαι αλλιώς τη δική μου δουλειά και πορεία. Πρέπει να υπάρχει μία συνέχεια γύρω από το όνομα και την πορεία σου. Πρέπει να είσαι, πάνω απ' όλα, συνεπής», δήλωσε ο Γιάννης Στάνκογλου στο Down Town

Κύπρου, ενώ αποκάλυψε πώς αυτοπροτάθηκε για την ταινία «Tο ταγκό των Χριστουγέννων». «Τολμάω, δεν είμαι φοβικός σε ό,τι αφορά στη δουλειά. Τη δουλειά δεν τη φοβήθηκα ποτέ, έχω κάνει τα πάντα. Δεν σου κρύβω, όμως, ότι μόνο μία φορά χτύπησα πόρτα στη ζωή μου, κι αυτή ήταν για "Tο ταγκό των Χριστουγέννων". Πήγα και βρήκα τον σκηνοθέτη, ενώ είχε κλείσει τον πρωταγωνιστή του, και του ζήτησα να με δει. Του είπα "θα τον κάνω εγώ αυτόν τον ρόλο, ο κόσμος να χαλάσει. Κάνε μου οντισιόν και δες με". Και με πήρε. Φυσικά και θα το ξανακάνω», καταλήγει ο ηθοποιός στο περιοδικό.

Keywords
Τυχαία Θέματα