Γεράσιμος Σκιαδαρέσης: «Μια πρωινή εκπομπή όμως ούτε να τη χειριστώ ξέρω ούτε με ενδιαφέρει να μάθω»

Σε ό,τι αφορά τηλεοπτικά δρώμενα, ο Γεράσιμος Σκιαδαρέσης έχει στο πρόγραμμα δύο guest στα σίριαλ «Διά ταύτα» και «Μην αρχίζεις τη μουρμούρα», και μια συμμετοχή στην κινηματογραφική ταινία «Μαριονέτες».

«Κάποιοι κατάλαβαν προφανώς πως δεν βγαίνει η δουλειά χωρίς ελληνικό πρόγραμμα. Δεν αντέχει ο κόσμος να βλέπει μόνο τουρκικά και σόου. Θέλει να δει τους ηθοποιούς που αγαπάει. Μακάρι να γίνουν αυτά τα σίριαλ η αφετηρία για τη δημιουργία ενός σωστού και ισορροπημένου

προγράμματος. Κανείς δεν λέει να επιστρέψουμε στις σαράντα παραγωγές. Νομίζω όμως πως μπορεί να αντέξει η χώρα δύο-τρία σίριαλ σε κάθε κανάλι. Δεν είναι τόσο τραγικό» τόνισε σε καθημερινή εφημερίδα.

Σχολιάζοντας το τηλεοπτικό τοπίο στην πρωινή ψυχαγωγική ζώνη δεν ενθουσιάζεται στην ιδέα να βρεθεί ο ίδιος σε ανάλογο πόστο μαζί με τη σύζυγό του. «Δεν θα έκανα πρωινό με την Μπέσυ. Όχι ότι δεν θέλω να κάνω εκπομπή με τη γυναίκα μου, απλώς αυτό το είδος δεν μου ταιριάζει και δεν είναι μέσα στα ενδιαφέροντά μου. Θα μπορούσα να κάνω μια εκπομπή για την κηπουρική, με την οποία ασχολούμαι, ή με ταξίδια, που τα λατρεύω. Μια πρωινή εκπομπή όμως ούτε να τη χειριστώ ξέρω ούτε με ενδιαφέρει να μάθω».

Keywords
Τυχαία Θέματα