Φάνης Λαμπρόπουλος: «Ντρέπομαι, αλλά άκουγα Πυξ Λαξ»

Μικρός τι ήθελε να γίνει o Φάνης Λαμπρόπουλος;

«Με τη ζωή που έκανα δεν πίστευα ότι θα μεγαλώσω ποτέ» τόνισε στο Πρώτο Θέμα.
- Τι ζωή έκανες;
«Εγώ τα έκανα όλα μικρός. Εξτρίμ πράγματα. Ακουγα έντεχνη μουσική και επιβίωσα. ∆εν έπαθα λαλά. Ντρέπομαι, αλλά άκουγα Πυξ Λαξ. Μετά άκουγα rave μουσικές. Πώς δεν μας φύγανε τα αυτιά, πώς ζήσαμε; Καταφέραμε και ζήσαμε. Μπράβο μας. Επιβιώσαμε ακόμη από κάτι τηλεοπτικές παραγωγές...

Θυμάμαι ήμουν μικρός και η Ρούλα Κορομηλά έφερνε τον Ζορντί. Τα 90s, οπότε πέρασα την εφηβεία μου, ήταν σκληρά χρόνια. Να πηγαίνεις από Κορομηλά σε Πυξ Λαξ. Το μόνο καλό που έγινε στα 90s ήταν ότι άνθησε το ΠΑΣΟΚ. Περνάγαμε καλά. Ηταν καταπληκτικά. Χωρίς να ξέρουμε γιατί περνάμε τέλεια. Εκεί είναι η μεγάλη επιτυχία του ΠΑΣΟΚ. Ηταν μια ουτοπία. Περάσαμε καταπληκτική παιδική ηλικία.»
- Μετά το σχολείο τι έκανες;
«Τελείωσα γεωπόνος. Για την οικογένειά μου το έκανα. Με είχαν σκοτίσει. Μια, δυο, τρεις, είπα «κάτσε να το πάρω να τελειώνουμε». Μετά άλλαξα πολλές δουλειές. ∆εν μου αρέσει η δουλειά. Βαριέμαι. Μου λέει ο πατέρας μου «κι αν δεν δούλευες, τι θα 'κανες; Θα καθόσουν όλη μέρα;». Ναι, ρε φίλε, θα καθόμουν όλη μέρα και θα 'βλεπα «Breaking Bad» και «Game of Thrones».

Keywords
Τυχαία Θέματα