Επίσημη πρεμιέρα για το «Life In Shortcuts»!

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η πρώτη επίσημη προβολή του video art «Life In Shortcuts» χθες το βράδυ.

Η πρεμιέρα έλαβε χώρα στο Vault Plus Theatre στο πλαίσιο του Revault Open September.

Το video «Ζωή σε στιγμιότυπα» γύρισαν και επιμελήθηκαν οι Μόδας και Τέχνης Εραστές.

Εκτός από τους ίδιους τους δημιουργούς και τους διοργανωτές, παραβρέθηκαν μεταξύ άλλων οι ηθοποιοί Νέλλη Γκίνη, Έλενα Αγγελοπούλου, Μάρα

Κωνσταντινίδη και Στέλιος Πλιάκουρας, οι υπεύθυνοι δημοσίων σχέσεων Έμυ Βάγια και Αλέξανδρος Καρατζάς, ο ιστορικός αναλυτής Ηλίας Στουραίτης , καθώς και πολλοί φίλοι του video art και του Vault Plus, ανάμεσά τους οι ηθοποιοί Μάνια Παπαδημητρίου και Δανάη Παπουτσή.

Το συγκεκριμένο film clip διαρκεί 9 λεπτά και καταγράφει τις παράλληλες ιστορίες και συνήθειες άγνωστων μεταξύ τους ανθρώπων στην πόλη, το βουνό, τη θάλασσα, το μετρό, το κλαμπ, την αγορά, τη νύχτα, τη μέρα, το καλοκαίρι, την άνοιξη και το χειμώνα. Ουσιαστικά πρόκειται για 9 διαφορετικά video art που μονταρίστηκαν σε μία ενιαία εκδοχή Χρησιμοποιήθηκαν η τεχνική του animation, τα ασπρόμαυρα πλάνα και η σέπια σε εναλλαγή με το έγχρωμο, η ηλεκτρονική γραφιστική και ζωγραφική καθώς και η αισθητική -ατμόσφαιρα του VHS της δεκαετίας του '80 και '90.

Την πρωτότυπη μουσική υπογράφει ο Νίκος Λυμπεράκης, ενώ εμφανίζονται οι : Βασίλης Βασιλαρέας, Εύη Κουίδου, Μαρία Πολιτίδου, Chara Skg, και οι Ιωάννης Κυφωνίδης και Κωνσταντίνος Ρόδης.

Δείτε το βίντεο

Keywords
Τυχαία Θέματα