Ενγκίν Αγκιουρέκ: «Αυτό που σιχαίνομαι είναι το ψέμα»

Το τελευταίο διάστημα η προσωπική ζωή του ηθοποιού βρίσκεται σταθερά στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος των lifestyle περιοδικών της γειτονικής χώρας.

Στις αρχές της σεζόν δημοσιεύματα ανέφεραν πως αρραβωνιάστηκε την 3οχρονη συνάδελφο του Σεμά Μουμτζού έπειτα από μόλις μερικές εβδομάδες δεσμού. Οταν ξεκίνησε η προβολή των «Διαμαντιών» στην Τουρκία μια φωτογραφία με τον ίδιο και την Τούμπα Μπουγιουκουστούν να βγαίνουν εκνευρισμένοι από εστιατόριο του Βοσπόρου λόγω της παρουσίας των παπαράτσι στάθηκε αρκετή για δημοσιεύματα

του τύπου «Η Ελίφ αφήνει τον άντρα της λόγω του ερωτά της με τον Ομέρ». Φυσικά και οι δύο ηθοποιοί διέψευσαν κατηγορηματικά το θέμα. Ο Ακγιουρέκ, αν και αποφεύγει να μιλά συγκεκριμένα για την προσωπική του ζωή, αναφέρεται στο τι τον ενοχλεί και τι θέλει από μια σχέση. «Αυτό που σιχαίνομαι είναι το ψέμα. Εκνευρίζομαι απίστευτα από μια γυναίκα αν είναι ανειλικρινής. Πάντως, στις σχέσεις κάνω πάντα εγώ το πρώτο βήμα. Έτσι μηδενίζεται και η σκέψη "Μήπως με πλησίασε επειδή είμαι διάσημος;". Επίσης, στον έρωτα ισχύει το "ποτέ μη λες ποτέ". Ο έρωτας σε οδηγεί να κάνεις πράγματα που δεν φανταζόσουν ποτέ. Όταν είσαι ερωτευμένος αρχίζεις να βλέπεις πράγματα που δεν τα έβλεπες πριν».
Πηγή:TV Ζαππινγκ

Keywords
Αναζητήσεις
σεμα μουτζου φωτο
Τυχαία Θέματα