Έμιλυ Κολιανδρή: «Θα χώριζα με τον Χρήστο αν...»

Η Έμιλυ Κολιανδρή σε συνέντευξή της μίλησε για τον σύζυγό της Χρήστο Λούλη και εξομολογήθηκε τον λόγο που θα μπορούσε να τον χωρίσει.

Όταν τον γνώρισε δεν πίστευε ότι θα είναι ο άντρας της ζωής της. «Σε καμία περίπτωση. Όταν αρχίζεις μια σχέση και δη όταν είσαι σε τόσο μικρή ηλικία, δεν μπορείς να φανταστείς πού μπορεί να οδηγηθούν τα πράγματα. Ποτέ δεν ήμουν έτοιμη για τις μεγάλες συναντήσεις στη ζωή μου...». Όσο για το αν μπορεί να φανταστεί σήμερα τη ζωή της χωρίς εκείνον είπε στο περιοδικό «Omikron»: «Τώρα πια όχι. Περισσότερο από το ένα τρίτο

της ζωής μου το πέρασα μαζί του, τον νιώθω -όσο κλισέ και αν ακούγεται- ως το άλλο μου μισό. Μαζί του είμαι ο εαυτός μου χωρίς καμία μάσκα κοινωνικότητας». Τι θα την έκανε να τον χωρίσει; «Αν σταματούσα να τον θαυμάζω. Λατρεύω τον τρόπο που σκέφτεται, τον τρόπο που μιλά, θαυμάζω την κρίση του. Αν σταματούσε ο θαυμασμός αυτός και αν ερχόταν απομυθοποίηση τότε θα είχαμε πρόβλημα. Σε μια σχέση, ο θαυμασμός είναι εξίσου σημαντικός. Πρέπει να υπάρχει αλληλοεκτίμηση και αλληλοθαυμασμός».

Keywords
Αναζητήσεις
lotsari tlife, εμιλυ κολιανδρη ποσο χρονων ειναι
Τυχαία Θέματα