Έλληνας ζεν πρεμιέ, συστήνει την γυναίκα του και δηλώνει: «Κάνω ότι μου ζητήσει»

Ο έρωτάς τους, οδήγησε σε έναν επιτυχημένο γάμο και μια πανέμορφη κόρη. Το ζευγάρι μάλιστα φέτος συνεργάζεται και στα επαγγελματικά του.

Ο Γιάννης Στάνκογλου υπακούει στις εντολές τις γυναίκας του, Αλίκης Δανέζη καθώς εκείνη είναι που σκηνοθετεί την παράσταση, Festen. Είναι σημαντικό να γεμίσει το θέατρο στο οποίο πρωταγωνιστεί ο Γιάννης Στάνκογλου κάθε φορά; «Δεν κάνω θέατρο για τα εισιτήρια.

Κάνουμε μια δουλειά που, αν δεν αναλάβεις το ρίσκο, δεν υπάρχει λόγος να την κάνεις. Βασικά ζούμε σε μια κοινωνία που δεν ξέρεις τι σου ξημερώνει. Μπορεί να φάω τα μούτρα μου, αλλά τουλάχιστον θα έχω καταθέσει την άποψη μου. Φυσικά και θέλουμε το χειροκρότημα - είναι μεγάλη χαρά. Αλλά και η αποτυχία μέρος της ζωής είναι. Δεν γίνεται να αρέσει σε όλους. Κάτι ύποπτο συμβαίνει αν όλοι σε συμπαθούν» τόνισε στο Πρώτο Θέμα. Ποιο είναι το μυστικό της επιτυχίας μιας συνεργασίας μεταξύ ενός ζευγαριού; «Κάνω ό, μου ζητήσει!» απαντά με ειλικρίνεια ο ηθοποιός. Θα ήθελε να κάνει ένα δικό του θέατρο κάποια στιγμή; «Εδώ δεν έχουμε δικό μας σπίτι, θέατρο θα αποκτήσουμε;»

Keywords
Τυχαία Θέματα