Ελισάβετ Μουτάφη: «Η Αλεξάνδρα θα εκδικηθεί το Μαλτέζο»

Η Ελισάβετ Μουτάφη μιλά για την συνέχεια στα «Κλεμμένα όνειρα».

Η Αλεξάνδρα μαθαίνει ότι ο Άρης δεν είναι πραγματικός γιος της. «Είναι τραγικό. Προσπαθώ προσωπικά να το προσεγγίσω ερμηνευτικά. Καμία μάνα δε μπορεί να συνειδητοποιήσει ένα τέτοιο γεγονός. Είναι από τα πιο δύσκολα πράγματα που μπορεί να βιώσει μία γυναίκα, αν εξαιρέσεις την απώλεια του παιδιού της. Ξαφνικά κάποιος αποφάσισε να αλλάξει τα παιδιά και να παίξει έτσι με την μοίρα της δίνοντάς της ουσιαστικά να μεγαλώσει ένα άλλο μωρό. Είναι τρέλα»

τόνισε στο SuperTV. Θα διαφοροποιηθούν οι σχέσεις τις με τον Άρη; «Αυτά που αισθάνεται η Αλεξάνδρα δε θα αλλάξουν, αλλά επειδή ο Άρης δεν είναι εύκολο παιδί θα αντιδράσει πάρα πολύ σε αυτό που συμβαίνει. Θα το παλέψουν και οι δύο όμως από κοινού. Η Αλεξάνδρα θα προσπαθήσει πολύ, να επαναδημιουργήσει τις σχέσεις της με τον φυσικό γιο της τον Σταύρο.»

Πώς θα λειτουργήσει με τον Σταύρο; «Θα τον πλησιάσει πολύ, κάτι που βέβαια θα ενοχλήσει τον Άρη. Θα προσπαθήσει να ανακτήσει όσο μπορεί την σχέση της μαζί του. Θα είναι δίπλα του. Είναι πολύ δύσκολη ιστορία αν λάβεις υπόψη και την σχέση που έχουν ούτως ή άλλως τα δύο παιδιά. Θα γίνουν λάθη, αλλά θα γίνει μεγάλη προσπάθεια και από τη Βίκυ και από την Αλεξάνδρα και για τα δύο παιδιά. Η Αλεξάνδρα είναι τραγικός ήρωας, γιατί όλα όσα της συνέβησαν δεν τα ήξερε. Ξαφνικά μετά από τόσα χρόνια μαθαίνει ότι η ζωή της ήταν εντελώς διαφορετική από εκείνη που ζούσε. Αυτή η ειρωνεία της τύχης.

Θα βρεθεί και εκείνη απέναντι από το Μαλτέζο; «Ήδη έχει βρεθεί απέναντί του. Η Αλεξάνδρα θα εκδικηθεί το Μαλτέζο με τον τρόπο της. Στην πορεία θα γίνουν εξαιρετικά συγκλονιστικά πράγματα ακραία και έντονα.»

Θα σταθεί στον Σταύρο και στον Άρη έπειτα από το θάνατο της Φαίης; «Βέβαια. Με τον τρόπο που έχει ανάγκη ο καθένας. Και οι δύο ήταν ερωτευμένοι μαζί της απλώς ο Άρης το χειριζόταν λάθος τρόπο και έτσι και αλλιώς η Φαίη ήταν ερωτευμένη με το Σταύρο. Αυτό το ξέρει η Αλεξάνδρα. Στον Άρη λέει την πραγματικότητα ότι δηλαδή η κοπέλα αυτή ήθελε τον Σταύρο. Του τονίζει μεταξύ άλλων “Καταλαβαίνω ότι πονάς, αλλά πρέπει να προχωρήσεις”. Είναι επίσης ολοκληρωτικά δίπλα στο Σταύρο και προσπαθεί να του δώσει το μήνυμα ότι πρέπει να συνεχίσει να ζει. Εκείνος θα αλλάξει πολύ ως χαρακτήρας. Ξαφνικά θα δούμε έναν εντελώς διαφορετικό άνθρωπο,

Με τη Βίκυ θα καταφέρουν να έρθουν σε επαφή; «Αμέσως μόλις μάθουν όσα συμβούν. Είναι δύο γυναίκες που τους έχουν συμβεί πολλά. Είναι συναισθηματικές, έχουν φιλότιμο και νομίζω ότι μπορούν να επικοινωνήσουν πολύ καλά.»

Keywords
Τυχαία Θέματα