Ελένη Βαΐτσου: «Δεν με φόβισε καθόλου η αναγνωρισιμότητα εξαρχής»

Τι λέει ο κόσμος που αναγνωρίζει στην Ελένη Βαΐτσου στο δρόμο;

«Το πιο σύνηθες σχόλιο είναι πόσο πιο κοντή και μικρή ηλικιακά φαίνομαι σε σχέση με την τηλεόραση! Το αμέσως επόμενο είναι με ποιον από τους δυο, τον Σήφη ή τον Αχιλλέα, θέλουν να καταλήξει η Μελίνα. Η αναγνωρισιμότητα που ήρθε ως συνέπεια της απήχησης της σειράς έχει επηρεάσει ή έχει περιορίσει την προσωπική σας ζωή; Η ζωή και οι συνήθειες μου δεν έχουν αλλάξει καθόλου. Δεν σκέφτηκα στιγμή να περιοριστώ σε κάτι για να αποφύγω την επαφή με τον κόσμος. Δεν

με φόβισε καθόλου η αναγνωρισιμότητα εξαρχής, αλλά δεν αντιμετώπισα περίεργες ή επικίνδυνες συμπεριφορές για να προκληθεί κάτι τέτοιο» τόνισε στο ΕΓΩ.
-Ισχύει τελικά ότι διατηρείτε σχέση με το συμπρωταγωνιστή σας Ανδρέα Γεωργίου ή πρόκειται για διαφημιστικό κόλπο, όπως πολλοί υποστηρίζουν;
«Εάν μπω στη διαδικασία να αποδεχτώ ή να διαψεύσω οτιδήποτε λέγεται γύρω από την προσωπική μου ζωή, θα ανοίξει ο ασκός του Αιόλου και από εκεί και πέρα θα ασχολούνται με αυτήν, κάτι που δεν θέλω καθόλου να συμβεί.»
-Θα μπορούσατε να δείτε τη σχέση σας με τον Ανδρέα Γεωργίου σε ένα πλαίσιο που ξεφεύγει από το αυστηρά επαγγελματικό;
«Προτιμώ να παραμένουν διαχωρισμένα κάποια πράγματα. Κυρίως ο επαγγελματικός μου χώρος δεν αφήνω να επηρεάζεται από οτιδήποτε άλλο. Και δεν πιστεύω πως μπορεί εύκολα να μεταλλαχτεί μια σχέση από επαγγελματική σε άλλου είδους στην πορεία. Αυτά συμβαίνουν από την αρχή - εάν είναι να συμβούν.»

Keywords
Τυχαία Θέματα