Ελένη Μενεγάκη: Λύθηκε η παρεξήγηση και τα λέει «ΟΛΑ» αυτή τη Δευτέρα

Μπορεί εδώ και δυο χρόνια πολλοί να πολιορκούν την Ελένη Μενεγάκη για μια συνέντευξη όμως εκείνη αποφάσισε να τα πει «ΟΛΑ» στην εκπομπή του Θέμου Αναστασιάδη.

Σύμφωνα με την espresso, αυτή τη Δευτέρα η παρουσιάστρια θα βρεθεί στο πλατό της εκπομπής «ΟΛΑ» και θα μιλήσει για όλους! Την αποκάλυψη μάλιστα ότι έχουν προσκαλέσει την Ελένη στην εκπομπή τους έκανε ο Βαγγέλης

Περρής στη ραδιοφωνική του εκπομπή, σε συνομιλία του με την Έλενα Παπαβασιλείου. Μάλιστα, μόνο τυχαίο δεν ήταν το γεγονός ότι στις 3 Μαΐου ο Βαγγέλης Περρής ήταν καλεσμένος στην εκπομπή «Ελένη» και on air έληξαν την παρεξήγηση που είχε δημιουργηθεί μεταξύ τους. Συγκεκριμένα, είπε στην Ελένη ότι ο λόγος που παρεξηγήθηκε μαζί της ήταν το γεγονός ότι του μεταφέρθηκε πως η ίδια επρόκειτο να τον μηνύσει για τη φωτογραφία που είχε παίξει τότε στο «ΟΛΑ» με την ίδια και τον Μάκη Παντζόπουλο. Ότι είχατε προγραμματίσει λοιπόν για το βραδύ της Δευτέρας μπορείτε να το αναβάλλετε και να καθίσετε αναπαυτικά στον καναπέ σας και να απολαύσετε αυτή τη μοναδική συνέντευξη , η όποια μάλιστα αναμένεται να σπάσει και τα μηχανάκια της AGB!

Keywords
Τυχαία Θέματα