Ελένη Μενεγάκη-Γιώργος Τσαλίκης: Λύνουν την παρεξήγηση on air!

«Κόκκινη» είχε ρίξει την προηγούμενη Παρασκευή η Ελένη Μενεγάκη στον Γιώργο Τσαλίκη!

Η παρουσιάστρια την προηγούμενη εβδομάδα είχε καλέσει τον τραγουδιστή στην εκπομπή της για να παρουσιάσει το νέο του τραγούδι με τίτλο «Κόκκινη». Όμως ο χρόνος ξέφυγε και η ροή της εκπομπής άλλαξε με αποτέλεσμα ο Γιώργος Τσαλίκης να μην προλάβει να τραγουδήσει. Σήμερα το μεσημέρι η Ελένη Μενεγάκη

θέλοντας να επανορθώσει κάλεσε τον τραγουδιστή για τον ίδιο σκοπό. Μόλις, λοιπόν, βγήκε ο τραγουδιστής η παρουσιάστρια έσπευσε να ζητήσει και δημόσια συγνώμη από το Γιώργο Τσαλίκη και να εξηγήσει τι συνέβη την προηγούμενη Παρασκευή.

«Είναι εδώ! Έχει έρθει όπως πάντα με το μεγάλο του υπέροχο χαμόγελο. Γιατί να μην το έχει ο Γιώργος μας; Έχει μια φανταστική οικογένεια, μεγαλώνει τρεις άντρακλες, στο μαγαζί του έχει επιτυχία, όλα καλά γύρω του» , είπε η Ελένη Μενεγάκη και έδωσε «πάσα» στον τραγουδιστή για το νέο του τραγούδι.

Μετά το «Κόκκινη», οι δυο τους φιλήθηκαν και η ωραία Ελένη του είπε:

«Με συγχώρησες βρε;», ενώ ο Γιώργος Τσαλίκης της απάντησε «κάνεις πλάκα; Δεν το λες στ' αλήθεια αυτό το πράγμα».

Στην συνέχεια ο τραγουδιστής της θύμισε πόσο πολύ την αγαπάει λέγοντάς της: «Σ' αγαπάω τόσο πολύ και με έχεις βοηθήσει τόσο πολύ αυτά τα χρόνια... Δεν γίνεται να σε γλύφω 13 χρόνια!».

Δείτε το απόσπασμα

Keywords
Τυχαία Θέματα