Έλενα Παπαβασιλείου: Η συμμετοχή της σε talent show για παρουσιαστές

Για τα τηλεοπτικά πρότζεκτ που συζητά, η Έλενα Παπαβασιλείου έχει αποκτήσει μια πολύ ρεαλιστική αντιμετώπιση.

«Από τις συζητήσεις έχω κουραστεί» λέει και γελάει. «Η αλήθεια είναι πως συζητάω δύο προτάσεις από το καλοκαίρι, αλλά λόγω της κρίσης όλο το σύστημα είναι πιο φοβισμένο. Για μένα δεν έχει σημασία τι συζητάς. Σημασία έχει μόνο τι τελικά γίνεται» τόνισε

στο People.

Είχε δηλώσει συμμετοχή στο talent show του ANT1, «TV-stars παρουσιάστε και εξέπληξε το στενό της περιβάλλον. «Κι όμως, η πρώτη τηλεοπτική μου εμπειρία δεν ήταν στο παιχνίδι. Λίγο νωρίτερα δούλευα στο πρωινό που παρουσίαζε ο Γρηγόρης Αρναούτογλου και συνεργαζόμουν με τον Νότη Χριστοδούλου στο ένθετο της διακόσμησης που φτιάχναμε τα σπίτια των τηλεθεατών». «Η συμμετοχή μου στο παιχνίδι ήταν μια ώριμη απόφαση, γιατί ήθελα να δω αν κάνω για τη συγκεκριμένη δουλειά Για να προχωρήσεις χρειάζεται και η αναγνωρισιμότητα, οπότε το θεώρησα ως ευκαιρία».

Και μπορεί να έφτασε μέχρι τον τελικό, όμως δεν κατάφερε να βγει νικήτρια. «Δεν με πείραξε που δεν σήκωσα την κούπα. Οχι ότι δεν θέλω τις κούπες, αλλά δεν είναι οπωσδήποτε οι νικητές αυτοί που κάνουν τη μεγαλύτερη καριέρα. Είχα την τύχη να με αγκαλιάσει ο κόσμος και να κάνω σημαντικές δουλειές. Για μένα αυτό ήταν η μεγαλύτερη επιβράβευση...».

Keywords
Τυχαία Θέματα