Έλενα Ασημακοπούλου: «Μέσα σε έναν μήνα έχασα πέντε κιλά χωρίς να πεινάσω»

Ρισκάρει στη ζωή της η Έλενα Ασημακοπούλου ή φοβάται;

«Ρίσκο είναι τα πάντα πλέον. Φοβάμαι πολύ να ρισκάρω παραπάνω από το ρίσκο που έχω πάρει μέχρι στιγμής ανοίγοντας ένα μαγαζί με υποδήματα στον Ωρωπό. Προσπαθώ λίγο λίγο να κάνω βηματάκια, γι' αυτό και το συγκεκριμένο μαγαζί δεν είναι κανένας τεράστιος χώρος, αλλά ένα μικρό κατάστημα για να μπορώ να βγάζω και τα έξοδα του. Πλέον ό,τι κάνω, το κάνω πολύ συνειδητά» τόνισε στο Mytv.
- Σε αυτό το διάστημα των τριών ετών

που έμεινες εκτός τηλεόρασης, φοβήθηκες μήπως σε ξεχάσουν οι τηλεθεατές ή μήπως δεν δεχτείς ξανά προτάσεις;
«Δεν το σκέφτηκα ποτέ... Αν θα πρέπει να αδυνατίσω ή να γίνω ξανά Έλενα που ήμουν για να επανέλθω στη δουλειά. Δεν με προβλημάτισε καθόλου η δουλειά ή το αν θα με ξεχάσουν. Εκείνη την περίοδο έχεις τόσα πολλά στο μυαλό σου, καινούριες εμπειρίες και καταστάσεις, οπότε δεν σκέφτεσαι ότι πρέπει να επανέλθεις στη δουλειά για να μη σε ξεχάσουν. Τώρα όμως έχω μπει στη διαδικασία να χάσω κιλά. Για τρία χρόνια ήμουν πέντε κιλά παραπάνω από όσο ήμουν πριν ξεκινήσω τη δουλειά και προτού μείνω έγκυος.»
-Πόσα κιλά θέλεις να χάσεις για να νιώσεις ξανά εντάξει με τον εαυτό σου;
«Ήμουν 63,5 κιλά και έχω χάσει πέντε, θέλω να χάσω ακόμα τρία για να φτάσω τα 55 που ήμουνα όταν ξεκίνησα να δουλεύω. Σε αυτό με βοήθησε πάρα πολύ ο διατροφολόγος μου, ο Γιώργος Μουλίνος. Πα πρώτη φορά μπήκα σε διαδικασία διατροφής. Μέσα σε έναν μήνα έχασα πέντε κιλά χωρίς να πεινάσω.»

Keywords
Τυχαία Θέματα