Έλενα Ασημακοπούλου: «Έχει έρθει σε δεύτερη μοίρα πια το εγώ μου, που πριν ήμουν εγώ και τίποτα άλλο»

Τι άλλαξε στη ζωή της Έλενας Ασημακοπούλου με τον ερχομό της Μαρίας Ροζαρία;

«Τίποτα δεν είναι όπως πριν. Ό,τι έκανα συνήθως μόνο για μένα, τώρα πρώτα θα σκεφτώ τη μικρή και μετά εμένα. Έχει έρθει σε δεύτερη μοίρα πια το εγώ μου, που πριν ήμουν εγώ και τίποτα άλλο» τόνισε στο Mytv.
-Θέλεις να κάνεις δεύτερο παιδί;
«Ναι, θέλω πάρα πολύ! Απλά πρέπει να βρω κι εγώ τις ισορροπίες μου. Άλλωστε, μου το ζητάει κιόλας! θέλει αδερφάκι και θέλει να είναι και κοριτσάκι... Είναι παραγγελία, (γέλια) «
-Ο ερχομός της Μαρίας Ροζαρία σας έφερε πιο κοντά με τον Μπρούνο;
«Νομίζω

ότι ο ερχομός ενός παιδιού βάζει το ζευγάρι σε πολλές δοκιμασίες. Εμάς, να σου πω, αν μας έφερε κοντά ή αν μας απομάκρυνε, δεν παίζει ρόλο. Σημασία έχει ότι αλλάζουν πάρα πολλά πράγματα και δοκιμάζεται πολύ το ζευγάρι. Αυτό συμβαίνει μόνο στην αρχή, γιατί μετά ηρεμούν τα πράγματα.»
-Για τρία χρόνια είχες αφοσιωθεί αποκλειστικά στην κόρη σου. Σου έλειψε η τηλεόραση;
«Για να είμαι ειλικρινής, το πρώτο διάστημα δεν μου έλειψε. Οταν άρχισε όμως να μεγαλώνει και δεν είχε τόση ανάγκη όση χρειάζεται ένα μωράκι, τότε άρχισε να μου λείπει η δουλειά μου και να θέλω να επιστρέψω. Βέβαια, έμεινα πολύ καιρό μαζί της, αφού τον Δεκέμβρη γίνεται τεσσάρων... Οπότε φαντάσου ότι τρία χρόνια ήμουν αποκλειστικά με τη μικρή.»

Keywords
Τυχαία Θέματα