Ελευθερία Αρβανιτάκη: «Θα κατέβουμε απ’ τα χρυσοποίκιλτα άρματα και θα ανακαλύψουμε πόσο ωραίος είναι ο περίπατος με τα πόδια»

Η Ελευθερία Αρβανιτάκη πρόσφατα συμμετείχε στη συναυλία του Λεμεσός Αλληλεγγύη.

Η ερμηνεύτρια μίλησε για την οικονομική κρίση που έχει επηρεάσει και την Ελλάδα. «Ένα απ' τα πράγματα που πρέπει να συνειδητοποιήσουμε και να το κάνουμε σημαία μας σε αυτές τις δύσκολες μέρες που περνάμε, ή για να ακριβολογώ σε αυτά τα δύσκολα χρόνια, είναι να γίνουμε απόλυτα συνειδητοί πολίτες. Να γνωρίζουμε, όσο μπορούμε, τι συμβαίνει στην πατρίδα μας. Και λέω όσο μπορούμε γιατί τα παιχνίδια που παίζονται είναι σε ένα

άλλο επίπεδο» και συνέχισε: «Χάθηκε το μέτρο; Η ευμάρεια φέρνει καθησυχασμό. Και στον καθησυχασμό μπορούν να γίνουν τερατώδη πράγματα τα οποία δυστυχώς σήμερα βιώνουμε». Όσο για το αν κι εκείνη ένιωσε αυτό τον καθησυχασμό είπε στο «philenews»: «Δεν ζω αλλού. Εδώ ζω. Και δεν μου αρέσει να γυρίσω πίσω και να πω "εγώ το είχα δει". Δεν ήμουν τόσο ήσυχη για να είμαι ειλικρινής. Ήμουν όμως απροετοίμαστη». Τι όμως θα κερδίσουμε από όλο αυτό πιστεύει η τραγουδίστρια; «Δεν ξέρω. Νομίζω πως οι άνθρωποι που ενδιαφέρονται θα αποκτήσουν μια άλλη συνείδηση. Θα χαμηλώσουμε πάλι τους τόνους, θα κατέβουμε απ' τα χρυσοποίκιλτα άρματα και θα ανακαλύψουμε ξανά πόσο ωραίος είναι ο περίπατος με τα πόδια».

Keywords
Τυχαία Θέματα