Δημοσιογράφος δηλώνει: «Η Σίσσυ δεν βλέπεται… Ο Φερεντίνος λειτουργεί λες και είναι εγκλωβισμένος»

Γνωστή δημοσιογράφος μίλησε στην «Πρωινή Μελέτη» για την Ευγενία Μανωλίδου, την Σίσσυ Χρηστίδου, τον Χρήστο Φερεντίνο, το Dancing on ice και το Black

Out!

 

«Δεν το ξέρω. Αλλά, γιατί θα πρέπει η κα Μανωλίδου να βρίσκεται στην τηλεόραση, στερώντας το δικαίωμα από κάποιον άλλο μέσα από αυτή την διαδικασία να μπορέσει να βγάλει το μεροκάματό του; Ας φροντίσει να καθίσει στο σπίτι της και να προσφέρει από εκεί μια φιλανθρωπική δράση. Γιατί θα πρέπει η κυρία Μανωλίδου να βρίσκεται μονίμως στην ελληνική τηλεόραση, πραγματικά δεν το καταλαβαίνω. Δεν έχω κάτι προσωπικό μαζί της, θεωρώ ότι είναι ταλαντούχος άνθρωπος, αλλά νομίζω ότι είναι λάθος το να λειτουργούμε με βάση το γεγονός ότι μετά την Ευγενία Μανωλίδου είναι το χάος» είπε χαρακτηριστικά η Τάνια Ιακωβίδου!

Όσο για το Dancing on ice δήλωσε: «Δεν μπορώ να τους βλέπω να χοροπηδάνε σαν τα αρκούδια με αυτή την κατάσταση που περνά η χώρα, πώς να το κάνουμε;»

Η Τάνια τόνιε ότι: «Η Σίσσυ δεν βλέπεται. Έχει ένα από τα ωραιότερα πρόσωπα της τηλεόρασης αλλά την θεωρώ υπερτιμημένη. Της λείπουν τα στοιχεία που θα την έκαναν να μπορεί να σταθεί σε ένα πρωινό. Επιπλέον είναι εγωκεντρική σαν άνθρωπος. Λέει συνέχεια εγώ και αυτό είναι πολύ άσχημο».

Ενώ για τον Φερεντίνο είπε: «Λειτουργεί λες και είναι εγκλωβισμένος και δεν μπορεί να λειτουργήσει. Εάν τον αφήσουν ίσως και μόνο του, θα μεγαλουργήσει».

Όσο δε για το Black Out:«Η βλακεία του συγκεκριμένου προγράμματος ρίχνει τα φώτα στο σπίτι».

Keywords
Τυχαία Θέματα