Δημήτρης Βλάχος: «Αιφνιδιάστηκα όταν μου πρότειναν να παρουσιάσω την εκπομπή στο Ε»

Ο Δημήτρης Βλάχος σε συνέντευξή του αναφέρθηκε στο πώς προέκυψε η παρουσίαση πρωινής εκπομπής το Σαββατοκύριακο στο κανάλι E.

Ο ηθοποιός μίλησε στο περιοδικό "ΕΓΩ" για την επιστροφή του στη μικρή οθόνη.

Επιστρέφετε στην τηλεόραση σε ένα διαφορετικό πόστο. Πώς είναι να αναλαμβάνεις ως παρουσιαστής μια 3ωρη ζωντανή εκπομπή στο κανάλι Ε ΤV;

Στο ξεκίνημα της τηλεοπτικής μου πορείας, έκανα ζωντανή εκπομπή στο MAD με τη Νάντια Μπουλέ, οπότε δεν μου είναι κάτι άγνωστο. Η αλήθεια είναι ότι αιφνιδιάστηκα

γιατί έγινε πολύ ξαφνικά. Στην αρχή νόμιζα ότι μου έκαναν πλάκα. Χτύπησε το τηλέφωνό μου ένα βράδυ Πέμπτης στις 11.30, την ώρα που είχα προπόνηση στο ΟΑΚΑ, και μου έγινε η πρόταση να αναλάβω το πρωινό του Σαββατοκύριακου στο Ε TV, γιατί ο Γιώργος Καραμέρος θα πολιτευόταν. Την Παρασκευή το μεσημέρι συναντηθήκαμε στο κανάλι, το απόγευμα τους απάντησα θετικά και το Σάββατο το πρωί βγήκα στον αέρα.

Πώς ήταν η πρεμιέρα;

Πήγε πολύ καλά, αλλά να φανταστείτε ότι δεν πρόλαβα να ενημερώσω σχεδόν κανέναν. Κάποιοι φίλοι μου μου έλεγαν μετά «Καλά, θα έβγαινες να κάνεις εκπομπή και δεν μας είπες τίποτα;» Πού να ήξεραν ότι κι εγώ είχα ενημερωθεί λίγες ώρες νωρίτερα. Καλώς ή κακώς, έτσι γίνονται τα όμορφα πράγματα. Ευτυχώς, πέτυχε το εγχείρημα. Θέλω να ευχαριστήσω και τη Φιλιώ Γιαννακοπούλου και τη Ράνια Ματαφιά, που μου έδωσαν την ευκαιρία.

Keywords
Τυχαία Θέματα