Δημήτρης Μακαλιάς: Ο γάμος και η οικογένεια

Ο Δημήτρης Μακαλιάς έχει δηλώσει ότι θέλει να γίνει πατέρας τώρα που είναι νέος και έχει αντοχές.

«Πάντα μου άρεσε η ιδέα να γίνω πατέρας σε νεαρή ηλικία. Στην πορεία μου πέρασε λίγο, γιατί δούλευα πολλές ώρες και ανακάλυψα τις χαρές της ανεξάρτητης ζωής αλλά όσο μεγαλώνω ανακαλύπτω ότι το έχω περισσότερο ανάγκη από ό,τι ίσως το είχα στο παρελθόν. Θεωρώ ότι στα 33 μου είμαι πια σε ηλικία που πρέπει να αρχίσω να σκέφτομαι σοβαρά το ενδεχόμενο να γίνω πατέρας» τόνισε ο ηθοποιός στο ΟΚ.
-Θεωρείς ότι η Αντιγόνη είναι ιδανική για να γίνει μητέρα των παιδιών σου;
«Όταν

ξεκινάω μία σχέση, πάντα πιστεύω ότι η επιλογή μου είναι τόσο σωστή που θα ήθελα να περάσω το υπόλοιπο της ζωής μου μαζί της. Κι αυτό δεν ισχύει μόνο τώρα, αλλά πάντα. Δεν υπήρχε περίπτωση να μπω σε μία σχέση αν δεν αισθανόμουν ότι η γυναίκα που έχω πλάι μου είναι η γυναίκα της ζωής μου. Εννοείται λοιπόν ότι και στην παρούσα φάση αισθάνομαι ακριβώς το ίδιο.»
-Έχετε συζητήσει το ενδεχόμενο να παντρευτείτε και να κάνετε οικογένεια;
«Δεν έχουμε φτάσει ακόμη σε αυτό το στάδιο. Αλλά δεν θεωρώ κιόλας ότι αυτά τα πράγματα τα προσχεδιάζεις. Συνήθως έρχονται από μόνα τους. Το συναίσθημα δεν ορίζεται εύκολα και δεν μπορεί να αναλυθεί ή να προσδιοριστεί σε μία κουβέντα. Προς το παρόν, η σχέση κυλάει καλά, οπότε είναι καλύτερο να την ακολουθήσουμε και αν αισθανθούμε την ανάγκη να προχωρήσουμε στο επόμενο βήμα, πιστεύω ότι θα χτυπήσει ένα καμπανάκι μέσα μα; που θα ορίζει ότι είμαστε έτοιμοι για αυτό.»

Keywords
Τυχαία Θέματα