Δικαιώθηκε ο τραγουδιστής των «Rec»

Ο τραγουδιστής του μουσικού συγκροτήματος «Rec», Άρης Λουμάκης πριν λίγους μήνες είχε κατηγορηθεί από διευθύντρια ραδιοφωνικού σταθμού ότι την χτύπησε.

Συγκεκριμένα είχαν διαρρεύσει διάφορα δημοσιεύματα εις βάρος του τραγουδιστή. Τόσο ο Άρης Λουμάκης, όσο και ο δικηγόρος του αρνήθηκαν τα όσα ισχυριζόταν η συγκεκριμένη κυρία και είχαν δηλώσει στο nassos blog ότι θ' απευθυνθούν στην Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος.

Σήμερα, η δισκογραφική εταιρεία Spicy όπου ανήκει ο Άρης, με Δελτίο Τύπου ανακοίνωσε ότι η ιστορία αυτή έλαβε τέλος και ο τραγουδιστής δικαιώθηκε.

«Με την παρούσα ανακοίνωση θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι χτες ολοκληρώθηκε η έρευνα για την απειλή, εξύβριση και συκοφαντική δυσφήμιση την όποια δέχτηκε καλλιτέχνης της εταιρίας μας, μέλος του συγκροτήματος REC.  Συγκεκριμένα μετά από καταγγελία του Άρη Λουμάκη μέλος των REC,  σχηματίστηκε δικογραφία  σε βάρος 39χρονης ιδιοκτήτριας διαδικτυακού ραδιοφωνικού σταθμού, από τη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, για απειλή, εξύβριση και συκοφαντική δυσφήμιση  καθότι  είχε αναρτήσει σε ιστοσελίδες και social media συκοφαντικές ειδήσεις σε βάρος του καταγγέλλοντος.  H 39χρονη ομολόγησε αμέσως τις πράξεις της και ανέφερε όλο το ιστορικό αλλά και τους ανθρώπους που συνεργάστηκε για να πετύχει τον σκοπό της. Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τον Διευθυντή της Δίωξης ηλεκτρονικού εγκλήματος κύριο Μανώλη Σφακιανάκη ο οποίος ανταποκρίθηκε στην καταγγελία και με τις άμεσες κινήσεις του εξιχνίασε την υπόθεση και εντόπισε τους ενόχους.  Ο χώρος του Internet μπορεί να κρύβει κινδύνους για  κάθε ηλικίας ανθρώπους και είναι σημαντικό να γνωρίζουμε ότι μπορεί κάποιοι να χρησιμοποιούν την ανωνυμία τους για να θίγουν προσωπικότητες, ωστόσο υπάρχει και ο δρόμος της δικαιοσύνης και άνθρωποι που κάνουν άριστα την δουλειά τους»

Keywords
Τυχαία Θέματα