Δεν έχει υπηρετήσει τη στρατιωτική του θητεία ο σύντροφος πασίγνωστης ξανθιάς παρουσιάστριας

Προσπάθησε να ξεγελάσει τη στρατολογία και να αποφύγει τη στράτευση, η σχέση του όμως με πασίγνωστη ξανθιά τηλεπαρουσιάστρια έφερε το θέμα στο προσκήνιο με αποτέλεσμα τώρα να... τρέχει και να μην φτάνει.

 

Ο λόγος για 43χρονο επιχειρηματία -ο οποίος έγινε γνωστός μέσα από τη σχέση του με την παρουσιάστρια- που γεννήθηκε στο Λονδίνο αλλά δεν έχει βρετανική υπηκοότητα και κατάφερνε τόσα χρόνια να γλιτώνει τον στρατό παίρνοντας αναβολές κυρίως επειδή δήλωνε μόνιμος κάτοικος εξωτερικού. Τα τελευταία χρόνια ζούσε στην Αμερική και δεν ήταν γνωστός στο ευρύ κοινό στη χώρα μας. Η σχέση του

όμως με την παρουσιάστρια τον έκανε να μην ξεκολλάει από την Ελλάδα καθώς, πότε ο επιχειρηματίας μαζί με την παρουσιάστρια περνούσαν τον χρόνο τους στην ξενοδοχειακή επιχείρηση που εκείνος διατηρεί σε κυκλαδίτικο νησί και πότε στο σπίτι τους στα Βόρεια Προάστια.

Έτσι επειδή σπανιότατα έβγαινε πλέον εκτός Ελλάδας δεν μπορούσε να δικαιολογήσει ότι ήταν μόνιμος κάτοικος εξωτερικού. Αυτό έγινε αντιληπτό από τη στρατολογία η οποία πριν μερικούς μήνες κίνησε όλες τις διαδικασίες για να μπουν τα πράγματα στη θέση τους. Πράγματι, ο celebrity, που έχει και οικολογικές ανησυχίες, κλήθηκε μετά από 3 αναβολές να παρουσιαστεί για πρώτη φορά τον Μάιο στην Πολεμική Αεροπορία. Προφασιζόμενος όμως κάποιους κοινωνικούς λόγους κατάφερε να πάρει κι άλλη, τρίμηνη αναβολή. Κλήθηκε όμως και δεύτερη φορά να παρουσιαστεί τον Αύγουστο στο Κέντρο Εκπαίδευσης της Αεροπορίας στην Τρίπολη αλλά και πάλι δεν εμφανίστηκε.

Τώρα ο 43χρονος προσπαθεί να «κερδίσει χρόνο» μέχρι τα 45 του χρόνια και να καταφέρει να εξαγοράσει τη θητεία του όπως προβλέπει ο νόμος. Aπό το ΓΕΕΘΑ πάντως λένε ότι έχουν κινηθεί ήδη οι νόμιμες διαδικασίες ώστε να κηρυχθεί ανυπότακτος, κάτι που μεταφράζεται ένα αρκετά τσουχτερό χρηματικό πρόστιμο. Πηγή: star

Keywords
Τυχαία Θέματα