Χάρης Ρώμας: «Έχω περάσει από όλες τις ερωτικές φάσεις. Δεν το κρύβω. Το θεωρώ τιμή μου και καμάρι μου»

Ο Χάρης Ρώμας μίλησε σε συνέντευξή του για τις σεξουαλικές του επιλογές, αλλά και για το "μαύρο" δημοσίευμα, που ισχυριζόταν ότι έχετε AIDS.

«Έχω κάνει μια συνθέτη ζωη. Έχω περάσει από όλες τις ερωτικες φάσεις. Δεν το κρύβω. Το θεωρώ τιμή μου και καμάρι μου. Κατέληξα στις επιλογές που με ικανοποιούν και τις υπερασπίζω με μεγάλο σθένος. Δεν αναφέρομαι σε αυτά τα θέματα, γιατί δε θέλω να ορίζουν την καλλιτεχνική μου προσωπικότητα...» είπε όσον αφορά τις σεξουαλικές του επιλογές ο ηθοποιός στο περιοδικό ΕΓΩ!
Όσο για το δημοσίευμα που αναφερόταν ότι έχει AIDS, δήλωσε:
«Είναι ένα θέμα που ανακυκλώνεται. Ξέρω ότι τραβά το ενδιαφέρον. Εγώ το θεωρώ λήξαν και δεν θέλω να το επαναφέρω, όχι γιατί φοβάμαι κάτι, αλλά επειδή θεωρώ ότι είναι εύκολη τροφή για λαϊκισμό. Συμβαίνει σε ανθρώπους που είναι "προβεβλημένοι" και "επώνυμοι" να τους ...χρεώνουν διάφορα πράγματα. Εγώ αντιμετώπισδα το παραπάνω θέμα δικαστικά πρώτα απ' όλα, αλλά και οπλίζοντας τον εαυτό μου με μια περαιτέρω δύναμη. τελικά μου έκανε καλό και αυτό. Έκανε πιο ισχυρό τον έρωτα που ζω. Δυνάμωσε τη σχέση μου. Δεν έχει νόημα να το αναμασώπρος τέρψιν του σαρκοβόρου κοινού...

Έχω οικογένεια. Επηρεάζει τη μητέρα μου, τη σχέση μου, τη ζωή μου. Δεν με ορίζει ούτε με καθορίζει. ήταν συγκεκριμένοι οι λόγοι για τους οποίους μου το είχαν προσάψει. βρισκόμουν στο απόγειο μιας καριέρας. Το "Καφέ της Χαράς" σημείωνε μεγάλη επιτυχία. Ήμουν από όλες τις μεριές προβεβλημένος, αλλά και ευάλωτος. Γνώρισα το φθόνο, την κακία, το κιτρινισμό και αυτά τα θεωρώ παρελκόμενα μιας καριέρας».

Keywords
Τυχαία Θέματα