Μπέσυ Μάλφα: «Ο,τι έχει να κάνει με μουσική, χορό και θέατρο το αγαπάω πολύ»

Η Μπέσυ Μάλφα συμμετέχει για δεύτερη σεζόν στην κριτική επιτροπή του «Your face sounds familiar».

Έχει τελειώσει γαλλικό σχολείο, έχει εξαιρετικές σπουδές στην υποκριτική και στον χορό- σε Ελλάδα και εξωτερικό. Όλο αυτό το μορφωτικό και επαγγελματικό υπόβαθρο την έκανε να έχει δεύτερες σκέψεις για τη συμμετοχή της στο σόου; «Οχι, καθόλου, δεν ετέθη ποτέ θέμα διλήμματος

αν θα κάνω ή δεν θα κάνω το σόου. Από την πρώτη στιγμή, με το που άκουσα την ιδέα χάρηκα πάρα πολύ και το ήθελα. Ο,τι έχει να κάνει με μουσική, χορό και θέατρο το αγαπάω πολύ. Αυτές οι τέχνες με εκφράζουν και θέλω να είμαι μέρος τους - είτε ως θεατής είτε ως συμμετέχων. Επομένως η απόφασή μου δεν είχε να κάνει με τις σπουδές μου, αλλά με το πώς εκφράζομαι ως άνθρωπος. Το «Your face sounds familiar» με συναρπάζει» τόνισε στο Πρώτο Θέμα.
- Οι κριτικές που κάνετε στο σόου έχουν χαρακτηριστεί σε κάποιες περιπτώσεις «περίεργες». Τι έχετε να πείτε;
«∆εν ξέρω τι εννοούν λέγοντας «περίεργες». Αυτό που μπορώ να σας πω είναι ότι οι δικές μου κριτικές γίνονται με τον πιο διακριτικό και ευγενικό τρόπο. Η διάθεσή μου είναι να μεταλαμπαδεύσω στους συμμετέχοντες κάποια εφόδια που μου έδωσαν οι σπουδαίοι δάσκαλοί μου. Χρησιμοποιώ όρους της τέχνης που ίσως δεν τους γνωρίζει ο πολύς κόσμος, αλλά ποτέ δεν είναι αργά να μάθει»
πώς μιλάμε οι καλλιτέχνες.

Keywords
Τυχαία Θέματα