Αθηναγόρας Ανδριαδάκης: Ποιος είναι ο άντρας που δέχθηκε πακέτο-βόμβα και ακρωτηριάστηκε;

Σάλος έχει προκληθεί από το πρωί με την είδηση που έσκασε και αφορά στον επιχειρηματία, κάτοχο ξενοδοχειακής μονάδας, Αθηναγόρα Ανδριαδάκη.

Ο άτυχος άνδρας το πρωί δέχτηκε ως δώρο μια γλάστρα η οποία όμως δεν ήταν τίποτα παραπάνω από μια χειροβομβίδα όπου έσκασε στα χέρια του προκαλώντας του σοβαρή ζημιά. Ο 40χρονος επιχειρηματίας διακομίστηκε στο Ασκληπιείο της Βούλας και από εκεί στον Ερυθρό Σταυρό. Σύμφωνα με πληροφορίες έχει κάταγμα στο δεξί πόδι, αιμάτωμα στο αριστερό, ενώ έχουν ακρωτηριαστεί και δάχτυλα στα κάτω άκρα. Ποιος είναι όμως ο Αθηναγόρας Ανδριαδάκης;

Ο

Αθηναγόρας Ανδριαδάκης ιδιοκτήτης μεγάλης... ξενοδοχειακής μονάδας στην Ελούντα στην Κρήτη, που είναι γνωστός στους κοσμικούς κύκλους. Ο επιχειρηματίας που τραυματίστηκε είναι ένας από τους 4 γιους του Μηνά Ανδριαδάκη που έχουν το ξενοδοχείο Μarmin Bay στην Ελούντα. Το σπίτι στη Βουλιαγμένη που έγινε η έκρηξη είναι στο όνομα του αδελφού του Νίκου Ανδριαδάκη.

Η οικογένεια Ανδριαδάκη είναι πολύ γνωστή στους κοσμικούς κύκλους της Αθήνας και ιδιαίτερα αγαπητή στον καλλιτεχνικό χώρο. Πριν από δυο χρόνια μάλιστα ο αδελφός του Γιώργου Ανδριαδάκης είχε παντρευτεί στο νησί την εκλεκτή της καρδιάς του Άσπα Παγκάλου, κάνοντας ένα λαμπερό γάμο.

Καλεσμένοι τους στο γάμο ήταν πολλοί επώνυμοι από τον πολιτικό και τον καλλιτεχνικό χώρο. Ανάμεσά τους ήταν η Κατερίνα Λέχου με τον σύντροφό της Μάνο Στρατάκη, ο Στέλιος Μάινας με την σύζυγό του Κάτια Σπερελάκη, ο Μάνος Γαβράς, ο Μάριος Φραγκούλης και η Ντόρα Μπακογιάννη με τον πατέρα της Κωνσταντίνο Μητσοτάκη.

Keywords
Τυχαία Θέματα