Αρνείται τις κατηγορίες ο κοσμηματοπώλης!

«Θέλω να διαψεύσω με τον πιο κατηγορηματικό τρόπο, την οποιαδήποτε υπόνοια για τέτοιου είδους συμπεριφορά εκ μέρους της συζύγου μου», δηλώνει ο γνωστός κοσμηματοπώλης, ο όποιος συνελήφθη με τις κατηγόριες που τον θέλουν να προσέλαβε αστυνομικό για να παρακολουθεί την γυναίκα.

Ο ίδιος μιλώντας στη Νανά Παλαιτσάκη διάψευσε τις φήμες λέγοντας: «Ξέρω πάρα πολύ καλά ποια είναι η σύζυγός μου, όπως επίσης γνωρίζω και τον χαρακτήρα της. Αφορμή τέτοια δεν έχει δοθεί ποτέ εκ μέρους της στην εικοσαετή συμβίωσή μας,

μέχρι σήμερα, με αποτέλεσμα τα δημοσιεύματα αυτά να είναι ψευδή και ανυπόστατα. Με δεδομένο όμως ένα ατυχές γεγονός, θέλω να ενημερώσω το κοινό, για όσα έχουν συμβεί το τελευταίο χρονικό διάστημα, γεγονότα τα οποία γνωρίζει η αστυνομία και με ανάγκασαν να επιχειρήσω με κάθε τρόπο να προστατεύσω τα πρόσωπα της οικογενείας μου, την περιουσία μου και τους συνεργάτες μου», είπε. Ο κοσμηματοπώλης κατέληξε κάνοντας λόγο για μια «ατυχή συγκυρία». «Μια ατυχής συγκυρία και ένα συμπτωματικό γεγονός με οδήγησαν στην Ευελπίδων. Μέσα σε διάστημα λιγότερο τους ενός μηνός, έχουμε δεχθεί τρία χτυπήματα, αναφέρομαι τόσο σε διάρρηξη και κλοπή που συνέβη στο σπίτι μας, όσο και σε επιθέσεις που είχαν ως αποτέλεσμα σημαντικές φθορές στην ιδιοκτησία μας».

Keywords
Τυχαία Θέματα