Αντώνης Νικοπολίδης: «Έψαχνα στις κερκίδες να βρω τον πατέρα μου»

«Στη ζωή μου, πάντα, όταν έχω να αντιμετωπίσω μια δυσκολία, αν δω στον ύπνο μου το προηγούμενο βράδυ τον πατέρα μου, το έχω για καλό οιωνό» εξομολογείται ο Αντώνης Νικοπολίδης.

 

«Τον είχα δει πριν από το παιχνίδι της Χάιντουκ με την Πιέκα, το πρώτο μου στο Champion League. Τον είδα και το βράδυ πριν από το εναρκτήριο ματς με την Πορτογαλία στο Euro. Για 'μένα ήταν οιωνός αλλά δεν μπορούσα να το πω σε κανέναν. Από όλη μου την πορεία στα γήπεδα μια φορά

ένωσα την απουσία του, με πίκρα μεγάλη. Μετά τον τελικό με την Πορτογαλία, όταν συνειδητοποίησα τι είχαμε καταφέρει, γύρισα και κοίταξα στις κερκίδες και έψαχνα να τον βρω. Ήθελα όσο τίποτα να ήταν εκεί. Να χαρεί, να νιώσει περήφανος. Να μοιραστούμε και οι δυο το γεγονός ότι είχαμε φύγει τόσο μακριά από τον βάλτο. Μερικές φορές σκέφτομαι «υπάρχει κάτι που δεν πρόλαβα να του πω; Κάτι που θα ήθελα και δεν το είπα;» και λέω πως, όταν έρθει και η δική μου η ώρα να «φύγω» μετά από χρόνια, μπορεί να μείνουν πίσω όσοι αγαπώ αλλά θα τον συναντήσω και θα του πω «πατέρα τα κατάφερα... έφυγα από τον βάλτο και τα πήγα καλά» συμπλήρωσε στο «Θέμα» ο πρώην διεθνής τερματοφύλακας.

Keywords
Τυχαία Θέματα