Αντώνης Λουδάρος: «Είμαι πολύ ερωτευμένος, έχω την καλύτερη σχέση που είχα ποτέ»

Ο Αντώνης Λουδάρος εξομολογήθηκε σε συνέντευξή του ότι είναι ερωτευμένος και βρίσκεται στην καλύτερη σχέση που είχε μέχρι σήμερα.

«Η προσωπική μου ζωή είναι στην καλύτερή της φάση! Είμαι πολύ ερωτευμένος, έχω την καλύτερη σχέση που είχα ποτέ και φροντίζω κάθε μέρα που περνά να δουλεύω γι' αυτήν. Κάθε σχέση, όπως κάθε πράγμα στη ζωή μας που σχετίζεται με την ανθρώπινη επαφή, χρειάζεται καθημερινό αγώνα για να τη διατηρήσεις. Αυτή η σχέση με έμαθε πολλά! Στο παρελθόν, συνήθιζα, ακόμα και αν με ενοχλούσε κάτι, να μην το λέω, πιστεύοντας ότι οι άλλοι το

αντιλαμβάνονται. Κανείς όμως δεν μπορεί να μπει μέσα στο μυαλό σου, γι' αυτό και πρέπει να λέμε ό,τι σκεφτόμαστε και να το συζητάμε!». Όσο για το σύνηθες λάθος που κάνει στις σχέσεις του αποκάλυψε στο περιοδικό «DownTown Κύπρου» πως είναι: «Είμαι ανοιχτό βιβλίο! Η εμπειρία μου έχει δείξει ότι, αρκετά συχνά, η πολλή ειλικρίνεια δεν κάνει καλό. Αλλά δεν μπορώ να κάνω διαφορετικά. Δεν κρατώ πράγματα για μένα. Αυτό που σκέφτομαι, αυτό που νιώθω, θα το πω. Ο έρωτας, όμως, χρειάζεται και λίγη μαγεία. Είναι καλό να αφήνεις και λίγο μυστήριο, ώστε να μπουν στον κόπο να σε ψάξουν. Εγώ τα δίνω όλα από την αρχή! Αλλά ακόμα και όταν μου συνέβη αυτό και αισθάνθηκα προς στιγμήν ότι «έμεινα στον άσο», συνειδητοποίησα αργότερα ότι το άλλο πρόσωπο έχασε τελικά γιατί δεν με είχε πια στη ζωή του».

Keywords
Τυχαία Θέματα