Αντίνοος Αλμπάνης: Μιλά ανοιχτά για την σχέση του με την Ντορέττα Παπαδημητρίου

Ο Αντίνοος Αλμπάνης εδώ και ένα χρόνο περίπου φέρεται να είναι ζευγάρι με την Ντορέττα Παπαδημητρίου.

Ο ηθοποιός μίλησε στην εφημερίδα News για την συνάδελφό του, χωρίς να αρνείται ή να επιβεβαιώνει το οτιδήποτε. «Την Ντορέττα τη σέβομαι και την εκτιμώ πάρα πολύ ως άνθρωπο! Η προσωπική μου ζωή όμως είναι κάτι που δεν θέλω να εκθέσω σε λαϊκό προσκύνημα. Την προστατεύω και την κρατάω για μένα. Όχι για κανέναν άλλο λόγο, αλλά αν αρχίσω να τη δημοσιοποιώ, αν την εκθέσω στα Μέσα, τι θα μου μείνει; Είναι ένα μέρος της ζωής σου που επιβάλλεται να το προστατεύσεις, να το διαφυλάξεις όσο μπορείς».

Ο Αντίνοος Αλμπάνης δηλώνει απόλυτα ερωτευμένος και ισορροπημένος αυτό το διάστημα. «Ο έρωτας παίζει πρωταρχικό ρόλο στη ζωή μου. Είναι αυτή η κινητήριος δύναμη που σε κάνει να θέλεις να γίνεις καλύτερος, να δημιουργήσεις, σού δίνει απίστευτη ενέργεια. Το θεωρώ εγωιστικό συναίσθημα με την έννοια ότι όλο αυτό γυρίζει και έχει ένα αντίκρισμα πάλι σε εσένα. Αλλά είναι απαραίτητο για να βρίσκεις τις ισορροπίες σου! Και αυτό το διάστημα δηλώνω απόλυτα ισορροπημένος».

Το προφίλ της γυναίκας που θα τον κερδίσει: «Πρέπει να είναι πιο δυναμική από εμένα, έξυπνη, με προσωπικότητα, να μη δίνει τόση σημασία στην εξωτερική της εμφάνιση και να μη φοβάται να τσαλακωθεί. Η εξωτερική εμφάνιση είναι πάντα μια πρώτη εντύπωση, που αν δεν συνοδεύεται από μυαλό, δεν πρόκειται να με κρατήσει».

«Η ιδέα τού να κάνω οικογένεια δεν είναι κάτι που δεν μου περνάει από το μυαλό. Προφανώς διότι και η δουλειά μου δεν το επιτρέπει τουλάχιστον τώρα, αλλά προπαντός γιατί θεωρώ μεγάλη ευθύνη και απόφαση την οικογένεια ή ένα γάμο. Είναι σοβαρή υπόθεση κι αποτελεί δέσμευση στην οποία πρέπει να αντεπεξέλθεις και να θέσεις τον εαυτό σου σε δεύτερη μοίρα. Δεν ξέρω αν είμαι έτοιμος για κάτι τέτοιο».

Keywords
Τυχαία Θέματα