Αγγελική Δαλιάνη: «Θα ήθελα να κάνω και μια σειρά γιατί αυτή είναι η δουλειά μου»

Η Αγγελική Δαλιάνη, που απείχε από την τηλεόραση 4 χρόνια μετά την επιτυχία της σειράς «Μαρία η άσχημη» μιλά για το νέο της εγχείρημα.

«Οι εκπομπές μαγειρικής μού αρέσουν πάρα πολύ, είμαι μεγάλη φαν. Συμμετέχω και σε μια εκπομπή μαγειρικής που αυτή τη στιγμή υπάρχουν κατά κόρον. Βασικά το "Dr. Cook" δεν είναι εκπομπή μαγειρικής, είναι σχολή μαγειρικής. Μου άρεσε πάρα πολύ ως ιδέα και δέχτηκα την πρόταση του καναλιού με μεγάλη χαρά. Η αλήθεια είναι ότι θα ήθελα να κάνω και μια σειρά γιατί αυτή είναι η δουλειά μου. Αυτό έχω σπουδάσει να κάνω και αυτό μου αρέσει. Δυστυχώς,

όμως, οι καιροί είναι δύσκολοι για... πρίγκιπες. Θέλω να πιστεύω και είμαι αισιόδοξη ότι θα καλυτερεύσουν τα πράγματα και λίαν συντόμως θα πάρω και ένα ρόλο στην τηλεόραση. Δεν θέλω να υποτιμήσω αυτό που κάνω. Έχει πολύ χιούμορ αυτή η εκπομπή, ο κόσμος μπορεί να μάθει πάρα πολλά από μας», αναφέρει χαρακτηριστικά στο «TV Glam».

Όσο για το πώς περνάνε στα γυρίσματα, η δημοφιλής ηθοποιός αποκάλυψε: «Περνάμε τέλεια. Ο Γιάννης Λουκάκος είναι φοβερός άνθρωπος και πολύ καλός στη δουλειά του. Εγώ τον συμπαθούσα τηλεοπτικά και από το "Master Chef", το οποίο παρακολουθούσα φανατικά. Έχουμε τρελό χαβαλέ όλοι. Παρόλο που δεν γνωριζόμαστε μεταξύ μας, κάνουμε πολλά παρέα και εκτός εκπομπής. Είναι όλοι πάρα πολύ καλοί και φυσικά άριστοι μαθητές. Είναι ωραίο να περνάς καλά στη δουλειά σου. Από ό,τι έχω παρατηρήσει, είμαι αυτή που ρωτάει τα πιο πολλά. Ο σπασίκλας της τάξης (γέλια). Είμαστε πολύ καλή ομάδα, θα το διαπιστώσετε ακόμη περισσότερο στην πορεία».



Keywords
Τυχαία Θέματα