Αγγελική Δαλιάνη: «Δεν την ξεχνώ τη “Μαρία”, την αγάπησα και της οφείλω πολλά»

Η Αγγελική Δαλιάνη εξομολογήθηκε αν της λείπει η τηλεόραση αλλά και για τον ρόλο της «Μαρίας της άσχημης» που την έκανε γνωστή στον κόσμο.

«Αν ερχόταν κάτι ενδιαφέρον, θα επέστρεφα με χαρά, μα βλέπεις πόσες λίγες δουλειές γίνονται πια. Γέμισαν τα κανάλια με τούρκικες σειρές κι αυτό με θυμώνει. Κοντεύουμε πλέον να μάθουμε τη γλώσσα τους! Ε, αυτό δεν είναι παρά κατάντια». Υπάρχει κάτι που σήμερα βλέπει στην μικρή οθόνη; «Ειδήσεις επειδή θέλω να ενημερώνομαι, αλλά έφτασα να τις σιχαθώ κι αυτές! Σε τρομοκρατούν από τη μια και από την άλλη σου... σερβίρουν

τα πράγματα όπως τους συμφέρει! Όταν μπορώ βλέπω το "Επειγόντως τη μαμή" στη ΝΕΤ. Καταπληκτική σειρά, γερό σενάριο και υπέροχοι ηθοποιοί». Μάλιστα δήλωσε στο περιοδικό «Tv Έθνος» αν ακόμα την φωνάζουν στον δρόμο «Μαρία» από την σειρά «Μαρία η άσχημη». «Όχι! Για πολύ καιρό μετά την επιτυχία της σειράς με φώναζαν και δε σου κρύβω πως μερικές φορές γυρνούσα κιόλας! Δεν την ξεχνώ όμως τη Μαρία, την αγάπησα και της οφείλω πολλά. Με έκανε γνωστή, μου άνοιξε πόρτες».

Keywords
Τυχαία Θέματα