Ανανεωμένο A+D Bar στο Divani Apollon Palace & Thalasso

To Α+D μας συστήνεται και η άποψη για διασκέδαση αποκτά την διακριτική πολυτέλεια που έλειπε από τα νότια προάστια.


Στην Ελλάδα δεν είμαστε συνηθισμένοι να διασκεδάζουμε σε χώρους ξενοδοχείων, ένα must στην αντίστοιχη κουλτούρα του εξωτερικού.
Το Divani Apollon Palace & Thalasso με το εντυπωσιακό Α+D έρχεται να καλύψει ένα κενό που υπάρχει και να προσφέρει μια πρόταση που έλειπε!
Ο χώρος από την πρώτη ματιά εντυπωσιάζει. Η μοντέρνα διακόσμηση, τα motto στον τοίχο,

και το μεγαλοπρεπές μαρμάρινο μπαρ με το πιάνο στο επίκεντρο, προ(σ)καλούν τις αισθήσεις.
Η τζαμαρία σε ένα παιχνίδισμα με τον εξωτερικό χώρο, αντανακλάσεις φίλων, νέων προσώπων, σερβιτόρων που πάνε κι έρχονται με τα signature cocktail στους δίσκους.
Το A+D Bar βρίσκεται δίπλα στο Atlantis Lounge του ξενοδοχείου και αποτελεί τον απόλυτο χώρο χαλάρωσης, ιδανικό για το επαγγελματικό σας ραντεβού, για συνάντηση με φίλους μετά το γραφείο ή το shopping, για ένα ελαφρύ αλλά απολαυστικόbreakή για early drinks με liveμουσική.

Το A+D Bar αλλάζει για να προσφέρει στους Αθηναίους ένα νέο, αγαπημένο meeting point, όπου διασκέδαση και χαλάρωση συνδυάζονται αρμονικά, σε ένα περιβάλλον υψηλής αισθητικής, με προσεγμένα πιάτα και ένα πλούσιο κατάλογο ποτών.

Από τις 19:00 μμ έως τις 02:00 πμ καθημερινά, επισκεφθείτε το νέο χώρο και δοκιμάστε το ανανεωμένο menu, όπου θα βρείτε ποικιλία επιλογών για κάθε γούστο.

Keywords
Τυχαία Θέματα