Α. Μπουρδούμης: «Όπως ερωτεύονται δύο συνάδελφοι σε τράπεζα, έτσι και στη δουλειά μας»

Ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης μίλησε για τον έρωτα σε σχέση με τη δουλειά του και κατά πόσον είναι θεμιτό να διαρρεύσει στα μέσα μια ενδεχόμενη σχέση του με συμπρωταγωνίστριά του.

Ο ίδιος δήλωσε στο «TVBOX»: «Όχι. Δεν είναι καλό, έτσι κι αλλιώς, να διαρρεύσει το οτιδήποτε. Συνήθως όμως αυτά διαρρέουν πριν πάει ή δεν πάει καλά μια σειρά. Συνήθως τα ζευγάρια φτιάχνονται σε ένα γραφείο. Λένε τώρα με ποιον να πούμε ότι τα έφτιαξε, αυτοί κολλάνε, ας τους βάλουμε ότι είναι ερωτευμένοι. Δε λέω ότι άνθρωποι δεν ερωτεύονται μέσα από τη δουλειά, όπως ερωτεύονται δύο

συνάδελφοι σε μια τράπεζα, έτσι συμβαίνει και στη δική μας δουλειά».

Του έχει τύχει όμως να δημιουργηθεί μια σχέση από την παραγωγή ενός σίριαλ, χωρίς να υπάρχει, μόνο και μόνο για να προωθηθεί η σειρά; Ο ηθοποιός δήλωσε: «Δε μου έχει τύχει. Αυτά συμβαίνουν κυρίως από τα περιοδικά. Για παράδειγμα όταν είχα σχέση με την Κατερίνα Παπουτσάκη, οι δικοί μας το ήξεραν, απλώς δεν το ήξεραν αυτοί που δεν έπρεπε να το ξέρουν. Ε, κάποια στιγμή μαθεύτηκε, αλλά δεν ήρθε κανένας από την παραγωγή ή το κανάλι να μου πει να το δημοσιοποιήσουμε για να κάνουμε νούμερα».

Keywords
Τυχαία Θέματα