Stan: « Έχω τρία χρόνια να ερωτευτώ δυνατά »

Έφτασε ποτέ κάποια σχέση του Stan κοντά στον γάμο;

«Από παιδί σκεφτόμουν πως θα είναι όταν θα βρω κι εγώ τη γυναίκα της ζωής μου και ότι θα ήταν υπέροχο να μπορώ να μοιραστώ τον γάμο μου με ανθρώπους που αγαπώ και νοιάζονται για μένα. Μεγάλωσα σε μία δεμένη οικογένεια και στο πίσω μέρος του μυαλού μου υπάρχει πάντα το όνειρο να βρω κι εγώ έναν άνθρωπο για να του δώσω την αγάπη που πήρα. Αλλά προς το παρόν δεν βρήκα κάποια με την οποία να θέλησα να περάσω το υπόλοιπο της ζωής μου» τόνισε στο ΟΚ.
-Πότε ήταν η τελευταία φορά που ερωτεύτηκες δυνατά;
«Έχω τρία χρόνια

να ερωτευτώ δυνατά. Προσπαθώ όταν ερωτεύομαι να τα δίνω όλα στο μάξιμουμ, γιατί δεν μου αρέσουν καθόλου τα μέτρια συναισθήματα. Τα βαριέμαι. Αυτός είναι και ο λόγος που ερωτεύομαι σπάνια και οι σχέσεις μου μετριούνται στα δάχτυλα του ενός χεριού. Δεν κάνω σχέση, αν δεν είμαι ερωτευμένος»
-Ποια είναι η μεγαλύτερη τρέλα που έχεις κάνει από έρωτα;
«Να παρατήσω τα πάντα και να κάνω ένα μεγάλο ταξίδι μόνο και μόνο για να τη δω. Πιέστηκα αρκετά, γιατί οικονομικά δεν ήμουν στην καλύτερη μου φάση, αλλά το έκανα γιατί στη ζωή δεν πιστεύω ότι υπάρχουν λάθη και σωστά. Δεν πρέπει να αφήνουμε τα γκρίζα σύννεφα να μπαίνουν μπροστά και να μας χαλάνε την ηλιόλουστη μέρα.»

Keywords
Τυχαία Θέματα