Spring/Summer 2014 Essentials: BREEZE Navy Look!!

H ολοκαίνουργια συλλογή BREEZE Watches Άνοιξη/Καλοκαίρι 2014 μας προσφέρει αμέτρητες επιλογές για να εμπλουτίσουμε τα καλοκαιρινά μας outfits!

Ισορροπώντας τέλεια μεταξύ ανατρεπτικού design, ποιότητας κατασκευής και προσιτών τιμών, τα ρολόγια και οι χρονογράφοι BREEZE με την εντυπωσιακήπαλέτα χρωμάτων τους–ειδικά σχεδιασμένη για το brand-, εμπνευσμένη από το μπλε της θάλασσας και τον ζεστό μεσογειακό ήλιο, αποτελούντα απόλυτα must-have watches της σεζόν για αψεγάδια

στο Navy Look, 24ώρες το 24ωρο!!

Τι περιμένετε λοιπόν – ήρθε η ώρα να φορέσουμε το καλοκαίρι!

BREEZE "Summer Daze" series (Κωδ. 110171.5, 165€)
Μπείτε σε χαλαρό, καλοκαιρινό mood με τον White-YellowGold χρονογράφο της σειράς Breeze "SummerDaze"! Το καντράν δύο επιπέδων «κλέβει» την παράσταση με την έξτρα πλαστική στεφάνη σε navyblueαπόχρωση και τις πολύχρωμες μεταλλικές στεφάνεςστα 'μάτια' του χρονογράφου!! (100m waterresistant)

BREEZE "WestsideConnection" series(Κωδ. 110141.12, 130€):
Το πνεύμα του καλοκαιριού μεταμορφωμένο σε ρολόι!Ανάγλυφοι αριθμοί σε έντονο κίτρινο 'φιγουράρουν' στη βάση του καντράν, κάνοντας εντυπωσιακή αντίθεση με το vividblue χρώμα της εσωτερικής στεφάνης του καντράν! Λουράκι από σιλικόνη, με ανάγλυφο το λογότυπο Breeze,στο απόλυτο summerwhite χρώμα! (100m waterresistant)

BREEZE"MiamiTwist" series(Κωδ. 110191.5, 135€):


Το ρολόι που θα σας 'ταξιδέψει' από μόνο του στους πιο εξωτικούς προορισμούς! Η απόλυτη καλοκαιρινή διχρωμία: Λευκό-Μπλε! Τα μοναδικά του σχέδια & οι ανάγλυφες ενδείξεις πάνω στην στεφάνη είναι «γεμισμένες» με σμάλτο σε navyblueχρώμα! Οι μπλε ρίγες που 'ξεπροβάλλουν' στην πάνω πλευρά κάνουν πιο έντονη τη μοναδική αντίθεση με το λευκό στο λουράκι(100m waterresistant)

Αντιπρόσωπος για την Ελλάδα: DREAM SPOT ΕΠΕ, 210-6754025.

www.breezewatches.com
www.facebook.com/breezewatches

Keywords
Τυχαία Θέματα