Seal: Αυτή τη φορά δεν έκρυψε τη συγκίνησή του

Συνεχίζει τις εμφανίσεις για την προώθηση του νέου του άλμπουμ, αλλά δυστυχώς για τον Seal όλα αυτά συμβαίνουν εν μέσω του χωρισμού του από τη Heidi Klum.

Μετά λοιπόν το σόου της Ellen DeGeneres ο τραγουδιστής εμφανίστηκε και στον Piers Morgan, όπου απ' ότι φάνηκε από τις αντιδράσεις του μάλλον δεν ήταν αυτός που θέλησε να χωρίσει. «Την αγαπώ με όλη μου την καρδιά και η αγάπη μου γι' αυτή δεν έχει αλλάξει ούτε μια ιδέα. Πως γίνεται εξάλλου,

να μην αγαπάς κάποιον με τον οποίο έζησες μαζί οκτώ χρόνια», ανέφερε συγκινημένος. Αποκάλυψε επίσης ότι ο ίδιος δεν αποκλείει κάποια στιγμή επανασύνδεση. «Ποτέ δεν πρέπει να λέμε ποτέ. Δεν μπορώ να μιλήσω για τη σύζυγό μου και δεν θα πω εδώ μ....κίες ότι δεν υπάρχουν προβλήματα, αλλιώς γιατί να έχουμε χωρίσει. Δεν πρόκειται για κοροϊδία και αυτή τη στιγμή δεν ξέρω εάν θέλω να τα ξαναβρούμε. Αν ηταν τόσο εύκολο τότε θα είμαστε μαζί», ανέφερε. Σύμφωνα με δημοσίευμα του People η αρχή του τέλους ήταν το ταξίδι στο Κολοράντο. Εκεί έλαβαν τη μεγάλη απόφαση για το χωρισμό.

Keywords
Τυχαία Θέματα