Kiten Beauty: Σας προσέχουν σαν… τα μάτια τους!

Νομίσατε ότι μεγαλώνοντας αποκτάτε απλά κάποιες ρυτιδούλες γύρω από τα μάτια και αυτό ήταν όλο; Πλανάστε πλάνην οικτρά αφού δεν είναι μόνο οι ρυτίδες που κάνουν τα μάτια σας να φαίνονται κουρασμένα και ταλαιπωρημένα.

Γιατί ακόμα και τα μάτια, όπως και κάθε άλλο σημείο του σώματός μας γερνάει! Ευτυχώς, όμως, όπως υπάρχουν τα botox που σας κάνουν να δείχνετε κατά δέκα και πλέον χρόνια νεότερες, έτσι υπάρχουν και τα προϊόντα Kitten Beauty

που θα σας δώσουν και πάλι πίσω το λαμπερό, γεμάτο ζωντάνια και τσαχπίνικο βλέμμα που είχατε σε μικρότερη ηλικία και που σας έκαναν πιο ελκυστικές.

Γιατί είπαμε: ο χρόνος είναι αμείλικτος και με τα μάτια σας! Όπως ο χρόνος επηρεάζει το δέρμα, τα μαλλιά ή τα νύχια, έτσι αφήνει τα σημάδια του και στα μάτια μας. Ο καταρράκτης, η μείωση της όρασης, η ξηροφθαλμία, οι συχνοί ερεθισμοί και η ευαισθησία, τα κουρασμένα, άτονα και θαμπά μάτια είναι το αποτέλεσμα του φαινομένου του γήρατος των ματιών.

Ευτυχώς για όλα αυτά υπάρχει λύση: η συνεχής, καθημερινή φροντίδα των ματιών μας δεν είναι πολυτέλεια, αλλά ανάγκη. Η σωστή, τακτική και επαρκής ενυδάτωση των ματιών μας όχι μόνο απαλύνει τα ενοχλήματα αυτά, αλλά μας βοηθά να τα νιώθουμε πιο όμορφα και ξεκούραστα.

Υαλουρονικό Οξύ το θαυματουργό!

Και μπορεί να έχετε ακούσει για τις θαυματουργές ιδιότητες του υαλουρονικού οξέως στο δέρμα σας, όμως το συγκεκριμένο συστατικό είναι πολύτιμο και για τα μάτια σας. Τα Δάκρυα Ομορφιάς (Beauty Tears) KITEN BEAUTY, τα οποία ανήκουν στην κατηγορία των Οφθαλμοκαλλυντικών (ophthalmo-cosmetics), ενυδατώνουν σε βάθος και περιποιούνται τα μάτια με το Υαλουρονικό Οξύ που περιέχουν και τα προστατεύουν όλη την ημέρα από ερεθισμούς και την καταπόνηση (μόλυνση, σκόνη, ήλιο, φακοί επαφής, Η/Υ).

Για ολοκληρωμένη φροντίδα των ματιών δοκιμάστε και τα Αντιβακτηριδιακά Μαντηλάκια Υαλουρονικού Οξέος Καθαρισμού Ματιών & Αφαίρεσης Make Up KITEN BEAUTY TOTAL EYE WIPES.

Τι λένε οι ειδικοί

Και επειδή όλα όσα αφορούν την υγεία μας και τον οργανισμό μας πρέπει να έχουν και εμπεριστατωμένη επιστημονική προσέγγιση, είναι καλύτερο να μιλήσουν οι ειδικοί για τα επαναστατικά οφθαλμοκαλλυντικά που σας προτείνουμε.

Σύμφωνα με τον Γιώργο Κ. Χαρώνη (MD), Επιστημονικό Διευθυντή του Ιατρικού Ινστιτούτου Οφθαλμολογίας Athens Vision, όσο μεγαλώνουμε, τόσο πιο συχνά εμφανίζονται ενοχλήσεις στα μάτια. Οι αιτίες αυτής της κατάστασης είναι πολλές. Αναμφισβήτητα ο ρόλος του περιβάλλοντος είναι καθοριστικός: η μόλυνση της ατμόσφαιρας προκαλεί ερεθισμό στα μάτια μας, ενώ ο ήλιος, (παρ' όλες τις ευεργετικές επιδράσεις που μπορεί να έχει), ταλαιπωρεί και κουράζει τα μάτια. Όσο μάλιστα περισσότερο καταστρέφεται το όζον της ατμόσφαιρας, τόσο οι βλαβερές συνέπειες της υπεριώδους ακτινοβολίας είναι ακόμα πιο έντονες και σοβαρές. Οι συνθήκες του εργασιακού περιβάλλοντος μπορούν, επίσης, να κουράσουν τα μάτια μας. Οι περισσότεροι από εμάς περνάμε ατέλειωτες ώρες μπροστά από μια οθόνη ηλεκτρονικού υπολογιστή με αποτέλεσμα να θολώνουν τα

Keywords
Τυχαία Θέματα