«Galileo»: Όλα όσα θα δούμε την εβδομάδα μετά το Πάσχα

Την Τρίτη 17 Απριλίου το κλίμα στο Galileo σηκώνει κουβέντα και ανάλυση για τη σύσταση του χιονιού.

Αγαπάτε τις μπότες; Το Galileo μας δίνει τις σωστές συμβουλές για να διαλέξουμε το ιδανικό ζευγάρι. Ακόμα, βγάζουμε στη φόρα τα άπλυτα... ρούχα του 1610 και τα συγκρίνουμε με αυτά του 2012.

Την Τετάρτη 18 Απριλίου έρχεται χιονοστιβάδα στο Galileo κι ένα πείραμα για μια γέφυρα φτιαγμένη από χιόνι. Πώς κατασκευάζονται τα παιδικά τουβλάκια; Πήγαμε στο εργοστάσιο και μάθαμε τα πάντα για αυτά. Βάζουμε ζώα σε υαλοπωλείο και «παθαίνουμε ζημιά»

με όσα βλέπουμε!

Την Πέμπτη 19 Απριλίου μαθαίνουμε για την πυρηνική ενέργεια, αλλά και τι πρέπει να κάνουμε αν το αυτοκίνητό μας πέσει στο νερό. Για να δούμε, η μπανάνα χρησιμεύει και ως μπαταρία; Βάζουμε στη λίστα μας με τις μεγαλύτερες εφευρέσεις το φίλτρο του καφέ, αλλά και παίρνουμε μια γεύση για το πώς φτιάχνεται το τέλειο Τιραμισού!

Την Παρασκευή 20 Απριλίου μαθαίνουμε πώς λειτουργεί το σύστημα ABS. Πειραματιζόμαστε για το ποιο είδος μπάλας σπάει το γυαλί και ανακαλύπτουμε μύθους και αλήθειες για το γυμναστήριο και τη γυμναστική. Οι μεγαλύτερες εφευρέσεις μας φέρνουν το πλυντήριο πιάτων και τέλος χορταίνουμε γνώση, με μοναδικά μυστικά της Γιαπωνέζικης κουζίνας.

Όλα όσα θέλουμε να μάθουμε για τον κόσμο μας, έρχονται στο Galileo από Τρίτη έως Παρασκευή στις 21:00 στον ΑΝΤ1.

Keywords
Τυχαία Θέματα