Eurovision 2013: Ο Ελληνικός τελικός σε φωτογραφίες!

Από όλα είχε η χθεσινή βραδιά του Ελληνικού τελικού με το εισιτήριο του φετινού διαγωνισμού της Eurovision να περνά, όπως ήταν αναμενόμενο, στα χέρια των Koza Mostra και του Αγάθωνα Ιακωβίδη με το τραγούδι «Alcohol is free».

Η βραδιά ξεκίνησε με την κατά κοινή ομολογία εκπληκτική παρουσίαση του Γιώργου Καπουτζίδη και της Δέσποινας Βανδή! Μπορεί η τραγουδίστρια

τις προηγούμενες ημέρες να είχε εκφράσει την αγωνία και το άγχος της, καθώς ήταν η πρώτη φορά που την βλέπαμε σε ρόλο παρουσιάστριας, όμως τα πήγε μια χαρά! Αμέσως μετά ακολούθησαν τα ντουέτα των επίσημων καλεσμένων με τους δικούς μας ερμηνευτές! Dima Billan, Ruslana, Alexander Rybak και Marija Serifovic έδωσαν το παρών ερμηνεύοντας τα νικητήρια τραγούδια τους με τους Έλληνες τραγουδιστές! Την σκυτάλη πήραν οι υποψήφιοι του Ελληνικού τελικού, Θωμαή Απέργη, Alex Leon και Giorgina, Koza Mostra και Αγάθωνας και Αγγελική Ηλιάδη, οι οποίοι έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό! Η μεγάλη έκπληξη ήρθε όταν η Βίκυ Λέανδρος τραγούδησε με την Έλενα Παπαρίζου στην σκηνή. Αμέσως μετά την ψηφοφορία του κοινού και της κριτικής επιτροπής ο Δημήτρης Κοντόπουλος ανακοινώσε το αποτέλεσμα με τους Koza Mostra και τον Αγάθωνα να κατακτούν την πρωτιά παίρνοντας το εισιτήριο για το Μάλμο της Σουηδίας! Οι επώνυμοι που βρέθηκαν στο Gazi Music Hall και χειροκρότησαν τους υποψήφιους αλλά και τους καλεσμένους ήταν πολλοί. Ανάμεσα τους διακρίναμε τους: Μύρωνα Στρατή, Μαίρη Συνατσάκη, Σάσα Σταμάτη, Μαντώ, Ηλία Ψινάκη, Χριστίνα Σάλτη, Μαρία Καρλάκη, Φώτη Σεργουλόπουλο, Πάρη Κασιδόκωστα και πολλούς άλλους! Η συνέχεια στον δεύτερο ημιτελικό της διοργάνωσης στις 16 Μαΐου στο Μάλμο της Σουηδίας.

Keywords
Τυχαία Θέματα