Eurovision 2013: Η πληροφορία που δημιούργησε πανικό στους διοργανωτές του διαγωνισμού

Μια μόλις ανάσα πριν την τελικά ευθεία για τον φετινό Ελληνικό τελικό της Eurovision και ενώ όλα είναι έτοιμα για την βραδιά της διοργάνωσης, αναστάτωση έχει προκληθεί στα γραφεία του MAD από μια είδηση.

Μια είδηση που αφορά τους απλήρωτους εργαζόμενους και την κινητοποίηση που ετοιμάζουν τη βραδιά του ελληνικού τελικού. Οι απολυμένοι των καταστημάτων Metropolis που ανήκουν στον όμιλο Κουρή ζητούν τους

χρωστούμενους μισθούς τους και τις αποζημιώσεις τους και για το λόγο αυτό ετοιμάζουν συγκέντρωση έξω από το χώρο που θα διεξαχθεί ο διαγωνισμός. Όπως καταλαβαίνετε στα γραφεία του Madtv έχει σημάνει συναγερμός μιας και τη συγκεκριμένη βραδιά αναμένονται πολλά ονόματα από τον Ευρωπαϊκό διαγωνισμό να τραγουδήσουν στην μεγάλη βραδιά. Συγκεκριμένα οι Αλεξάντερ Ρίμπακ, Ρουσλάνα , Μαρίζα Σερίφοβιτς, Ντίμα Μπίλαν, Βίκυ Λεάνδρος, Έλενα Παπαρίζου, Ήβη Αδάμου, Ελευθερία Ελευθερίου, και πολλοί άλλοι να δίνουν το παρών στην σκηνή κατά τη διάρκεια της διεξαγωγής του τελικού. Ας μην ξεχνάμε βέβαια πώς ανάλογη κατάσταση είχε επικρατήσει και το καλοκαίρι έξω από τον χώρο όπου είχαν διοργανωθεί τα βραβεία MAD. Αυτό που έχει δημιουργήσει τώρα τον πονοκέφαλο στους διοργανωτές είναι πώς θα μπορέσουν να ολοκληρώσουν τον διαγωνισμό χωρίς να δημιουργηθούν επεισόδια και εντάσεις έξω από τη σκηνή του «Gazi Music Hall».

Keywords
Τυχαία Θέματα