Eurovision 2012: Παρατράγουδα στο Welcome Party στο Μπακού

Μπορεί οι φωτογραφίες των διαγωνιζομένων και των ομάδων τους να ήταν λαμπερές κατά την άφιξή τους στο Welcome party που διοργανώθηκε στο Μπακού, ωστόσο, η πραγματικότητα απέχει.

Σύμφωνα με την «Καθημερινή», υπήρξαν παρατράγουδα και μεγάλη απογοήτευση. Το εν λόγω party θεωρείται το πιο σημαντικό της διοργάνωσης, μιας και όλες οι αποστολές δίνουν το «παρών» τους και εκεί αρχίζει το παιχνίδι των

δημοσίων σχέσεων μεταξύ τους. Συνήθως το welcome party γίνεται σε κάποιο επίσημο χώρο όπως για παράδειγμα το Δημαρχείο της διοργανώτριας χώρας, με τον δήμαρχο να υποδέχεται τις αποστολές.

Οι Αζέροι θέλησαν να αλλάξουν αυτή την παράδοση και έτσι αντί στο Δημαρχείο, το party έγινε στο Eurooclub. Οι αποστολές που βρέθηκαν εκεί γεύτηκαν τη μεγαλύτερη απογοήτευση καθώς η διοργανώτρια χώρα τις υποχρέωσε πληρώσουν το φαγητό ή το ποτό τους! Και όλα αυτά τη στιγμή που το Αζερμπαϊτζάν διαφημίζει πως είναι μια από τις πλουσιότερες χώρες που ανέλαβαν τη διοργάνωση.

Όταν ζήτησαν από τις αποστολές να πληρώσουν το ποτό (7 ευρώ το κάθε ποτό) και το φαγητό... τότε δημιουργήθηκε πανικός με τις περισσότερες απ' αυτές να την «κάνουν με ελαφριά» πηδηματάκια και τους δημοσιογράφους να γράφουν τα χειρότερα!

Keywords
Τυχαία Θέματα