David Beckham: «Θέλω να με θυμούνται αρχικά σαν έναν καλό και επιτυχημένο ποδοσφαιριστή»

Ο David Beckahm μιλά ανοιχτά για όλα και εξομολογείται πως θέλει να τον θυμούνται ως έναν επιτυχημένο και καλό ποδοσφαιριστή.

Έχει κάνει πολλά είναι η αλήθεια εκτός ποδοσφαίρου και δεν ξέρει κανείς πώς να τον πρωτοχαρακτηρίσει. Ωστόσο κανείς δεν μπορεί να παραβλέψει ότι έχει μεγάλο ταλέντο στο ποδόσφαιρο και δίκαια έκανε καριέρα σε μεγάλες ευρωπαϊκές ομάδες. Αποσπάσματα της συνέντευξης δημοσιεύει η Daily Mail. «Θέλω να με θυμούνται αρχικά σαν έναν καλό και

επιτυχημένο ποδοσφαιριστή γιατί αυτό έκανα για πολλά χρόνια. Και μετά ποιος ξέρει ύστερα από αυτά;» δήλωσε ο Άγγλος άσος. Όσο για την καριέρα του ως μοντέλου ανέφερε ότι «Με τα χρόνια σίγουρα γίνεται ευκολότερο (να βγάζει τα ρούχα του στις φωτογραφήσεις), αλλά όταν βρισκόμουν στη Νέα Υόρκη και είδα την αφίσα με τα εσώρουχα, ήταν κάπως... αποθαρρυντικό. Σταμάτησα στην άκρη του δρόμου και το φωτογράφισα. Ένας τύπος πέρασε δίπλα μου και λέει ‘Ω Θεέ μου! Έχεις δει το πουλί σου εκεί πάνω; Κάτι αηδιαστικό σαν αυτό. Ήταν κάπως αστείο». Για τη φιλία του με τον πρίγκιπα Γουίλιαμ είπε ότι: «Είναι μία πολύ φυσιολογική σχέση. Όπως και με τον Χάρυ. Είναι πολύ καλοί. Αγαπούν το άθλημά τους. Ο Γουίλιαμ στηρίζει την Άστον Βίλα δυστυχώς, και γι’ αυτό τον πειράζω!»

Keywords
Τυχαία Θέματα