«Alpha check up»: Τι θα δούμε σήμερα;

Την Κυριακή 2 Ιουνίου κλείνουμε ραντεβού για ένα Alpha check up και μαθαίνουμε τα πάντα γύρω από τη διατροφική αξία του καφέ, τη χρόνια αποφρακτική πνευμονοπάθεια, την υγιεινή της ευαίσθητης περιοχής και τις πρώτες βοήθειες σε δάγκωμα φιδιού.

Ακόμη, παίρνουμε συμβουλές για υγιή και λαμπερή επιδερμίδα.

Ο καφές είναι ένα από τα αγαπημένα ροφήματα παγκοσμίως, αλλά κυρίως σε εμάς τους Έλληνες. Στην

Ικαρία, είναι ένα από τα μυστικά μακροζωίας και καλής υγείας, αφού φτιάχνεται με ξεχωριστό τρόπο. Ποιος είναι αυτός;

Εμπόδιο, όμως, στην μακροζωία μπορεί να αποτελέσει μία νόσος εξαιρετικά διαδεδομένη, η χρόνια αποφρακτική πνευμονοπάθεια (ΧΑΠ), η οποία αποτελεί την τέταρτη αιτία θανάτου παγκοσμίως. Αρκετοί δεν τη γνωρίζουν ή την ταυτίζουν με άλλες παθήσεις, όπως το άσθμα. Τι είναι όμως, η ΧΑΠ; Ποιους προσβάλλει; Μπορεί κάποιοι να πάσχουν και να μην το γνωρίζουν;

Ακόμη, τα γυναικολογικά προβλήματα και οι μολύνσεις, κυρίως το καλοκαίρι, είναι συχνά. Κολπίτιδες, ουρολοιμώξεις και άλλες ασθένειες ταλαιπωρούν τις γυναίκες, οπότε η πρόληψη, προφύλαξη και περιποίηση της ευαίσθητης περιοχής, είναι περισσότερο από αναγκαία.

Επίσης, ποιες χρήσιμες συμβουλές θα πρέπει να ακολουθήσουμε για μια όμορφη και υγιή επιδερμίδα, κατά τους καλοκαιρινούς μήνες.

Τέλος, το καλοκαίρι απολαμβάνουμε την ομορφιά της φύσης. Τί κάνουμε, όμως, αν δεχθούμε επίθεση από φίδι και μας δαγκώσει; Η, εκπαιδεύτρια πρώτων βοηθειών, Φωτεινή Τενεκετζή μας δείχνει τι πρέπει να κάνουμε σε τέτοιες περιπτώσεις.

Keywords
Τυχαία Θέματα