Το ρεκόρ του zou bisou bisou και των Mad Men

12:16 28/3/2012 - Πηγή: Mixtape

Μετά την προβολή του πολυαναμενόμενου δίωρου επεισοδίου του πέμπτου κύκλου των Mad Men το internet γέμισε με μικρά φιλιά. Αιτία και αφορμή η performance της νέας κυρίας Draper (Jessica Pare) που για τα τεσσαρακοστά γενέθλια του συζύγου της όχι μόνο οργάνωσε ένα party έκπληξη αλλά τραγούδησε ως γνήσια 60′s sex kitten ένα γαλλικό

τραγούδι, το Zou Bisou Bisou της Gillian Hills με την απαιτούμενη χάρη και το απαραίτητο νάζι. Το γάλλικό γιε γιε κομματάκι που γνώρισε δόξες εκεί στις αρχές της δεκαετίας του 60 (ξανα)κόλλησε σαν καραμέλα στα στόματα όλων όσων παρακολούθησαν την πρεμιέρα των Mad Men που δεν ήταν και λίγοι.

Η μεγάλη αναμονή της επιστροφής των Mad Men (μετρήσαμε 17 μήνες) όχι μόνο δεν έβλαψε τα ποσοστά τηλεθέασης του σίριαλ αλλά, αντιθέτως, του χάρισε ένα ρεκόρ. Το δίωρο επεισόδιο της Κυριακής είχε τους περισσότερους τηλεθεατές από οποιοδήποτε άλλο της σειράς. Περίπου 3,5 εκατομμύρια τηλεθεατές το παρακολούθησαν liveμ δηλαδή 21% περισσότεροι από εκείνους που συντονίστηκαν στο AMC στην αντίστοιχη πρεμιέρα του τέταρτου κύκλου το 2010 (2,9 εκατομμύρια) και 40% περισσότεροι από το season finale του προηγούμενου κύκλου χαρίζοντάς του, τελικά, το προσωπικό ρεκόρ του τηλεθέασης, μέχρι στιγμής.

Για να κάνετε συγκρίσεις και με άλλες πολύ επιτυχημένες σειρές ενδεικτικά αναφέρουμε πως το season finale του American Horror Story, για παράδειγμα, παρακολούθησαν 3,2 εκατομμύρια τηλεθεατές ενώ το 30 Rock έφτασε τους 3,3 εκατομμύρια τηλεθεατές την  περασμένη εβδομάδα. Βέβαια υπάρχει και το season finale του The Walking Dead που άγγιξε το δυσθεώρητο νούμερο των 9 εκατομμυρίων τηλεθεατών και ανέβασε τον πήχη πολύ πολύ ψηλά.

Keywords
Τυχαία Θέματα