Οι Cult Of Youth έρχονται στην Αθήνα

16:33 11/9/2012 - Πηγή: Mixtape

Μία από τις πιο ευχάριστες εκπλήξεις της φετινής συναυλιακής σεζόν είναι η βραδιά που μόλις επιβεβαιώθηκε.

Οι Cult Of Youth από το Brooklyn θα εμφανιστούν στο Bios μόλις σε λίγες εβδομάδες, την Πέμπτη 4 Οκτωβρίου και μπορεί αυτή τη στιγμή να μην είναι και το πιο γνωστό όνομα – όμως ρισκάρουμε την πρόβλεψη, ότι πολύ σύντομα θα ξεφύγει από το underground και να αναδειχθεί. Ίσως μάλιστα να ξεκινήσει και από αυτή την εβδομάδα η άνοδος του ονόματος

των Cult Of Youth, αφού μόλις κυκλοφόρησε αυτή την εβδομάδα το νέο album τους με τίτλο “Love Will Prevail” στην περίφημη Sacred Bones Records, και μάλιστα σήμερα έλαβε και μία εξαιρετική παρουσίαση (8.0) στο Pitchfork.

Στην ουσία, ως Cult Of Youth ηχογραφεί ο Sean Ragon – παλιότερα μπασίστας των Love As Laughter και ιδιοκτήτης δισκοπωλείου στο Brooklyn. Σχεδ’ον μόνος του, σε ένα αυτοσχέδιο στούντιο πίσω από το δισκοπωλείο του, ηχογράφησε ολόκληρο το “Love Will Prevail”, το δεύτερο album του μετά το επώνυμο ντεμπούτο που προηγήθηκε πέρσι και πάλι στην Sacred Bones, ένα album που χαρακτηρίζεται από μία DIY punk αισθητική, βουτάει στο παρελθόν της folk ψυχεδέλιας με το φάντασμα των Velvet Underground να στοιχιώνει ορισμένες από τις ηχογραφήσεις.

Ο Sean Ragon θα βρεθει στην Αθήνα  στις 4 Οκτώβρη με άλλους τρεις μουσικούς να τον συνοδεύουν πάνω στη σκηνή του Bios στο πλαίσιο της ευρωπαϊκής περιοδείας των Cult Of Youth.

Την συναυλία θα ανοίξουν οι πολύ καλοί  Dark Rags.

Τα εισιτήρια θα κοστίζουν 15 ευρώ.

Keywords
Τυχαία Θέματα