Οι Bokomolech μαζί με τοn Scott McCloud και τους False Alarm στο Fuzz

11:58 15/2/2012 - Πηγή: Mixtape

Από την περασμένη εβδομάδα ακούμε τα δύο πρώτα τραγούδια, στις 20 του μήνα θα έχει κυκλοφορήσει το album και στις 15 Μαρτίου θα τους ξαναδούμε live στην σκηνή του Fuzz.

To comeback των Bokomolech συνεχίζεται λοιπόν και εν αναμονή της κυκλοφορίας του “Mass Vulture” στην Inner Ear, ανακοινώθηκε και η επίσημη πρώτη επανεμφάνισή τους, για μία συναυλία στο Fuzz Club

στις 15 Μαρτίου, όπου φυσικά θα παρουσιάσουν το νέο τους υλικό αλλά και θα ακούσουμε πολλά από τα παλαιότερα τραγούδια τους.

H βραδιά αποκτάει ακόμα περισσότερο ενδιαφέρον με την παρουσία ως special guest/opening act του παλιόφιλου Scott McCloud – frontman των Girls Against Boys – ο οποίος θα εμφανιστεί στη σκηνή του Fuzz μαζί με τους  False Alarm, μία από τις πιο ενδιαφέρουσες νέες μπάντες της εγχώριας σκηνής, για να παρουσιάσουν ορισμένα κομμάτια από την εποχή των GVSB, καθώς και καινούργιο υλικό των False Alarm μέσα από το επερχόμενο album τους, στο οποίο έχουν συνεργαστεί ήδη με τον McCloud αφού στο πρώτο single “Sell Me Something” κάνει τα φωνητικά.

Οι πόρτες θα ανοίξουν στις 20:00 και εισιτήρια προπωλούνται προς 12 ευρώ στο Ticket House (Πανεπιστημίου 42, εντός στοάς, τηλ. 210 3608366), το Public (Καραγεώργη Σερβίας 1, πλ. Συντάγματος, τηλ. 210 3246210) και το www.ticketarena.gr. Η τιμή στο ταμείο, το βράδυ της συναυλίας, θα είναι 15 ευρώ.

Keywords
Τυχαία Θέματα