Ο Goth-Trad στο Bios

13:03 19/3/2012 - Πηγή: Mixtape

Την Παρασκευή 23 Μαρτίου στο Bios (front) προβλέπεται άλλη μια πολύ δυνατή βραδιά για τους φίλους-ες του deep sub ήχου αφού ένα ακόμα όνομα της Deep Medi -μετά τους V.I.V.E.K. και Tunnidge πρόσφατα- προκειται να εμφανιστεί.

Ο λόγος για τον Ιάπωνα Goth-Trad (κανονικό όνομα Takeaki Maruyama) από την Οσάκα που εδώ και 10+ χρόνια παράγει ιδιαίτερη dance μουσική με χειροποιητα

και ηλεκτρονικά μουσικά όργανα, samplers και keyboards. Χάρις στις εξαιρετικές του κυκλοφορίες τόσο στην Deep Medi του Mala όσο και σε άλλα label (μεταξύ αυτών και η Soul Jazz) ο Goth-Trad έχει καθιερωθεί ως ένα από τα πιο ενδιαφέροντα ονόματα στο dubstep εκτός Μ.Βρετανίας

Πρόσφατα κυκλοφορήσε και το νέο του άλμπουμ με τίτλο New Epoch (επτά ολόκληρα χρόνια μετά το Mad Raver’s Dance Floor), το οποίο έχει ήδη αποσπάσει εξαιρετικές κριτικές και όχι άδικα. Για παράδειγμα το FACT έγραψε: “I wouldn’t be surprised if it ends up as the best dubstep album released this year.” ενώ το Resident Advisor αναφέρει: “Sleek, confident and totally captivating, New Epoch is bound to attract interest and even incite excitement in those who might have thought the 140 BPM form outmoded and uninteresting.”

Μαζί με τον Goth-Trad πρόκειται να εμφανιστούν στο warm-up και στο after-party και οι “δικοί μας” Jeph1 & Billy Widz, Circo Inverso και SRJ.

Goth-Trad, Jeph1 & Billy Widz, Circo Inverso, SRJ
Παρασκευή 23 Μαρτίου @ Bios (front)
Ώρα έναρξης: 23:30. Είσοδος: 5 Ευρώ.
Περισσότερες πληροφορίες: Bios | Facebook Event

Goth-Trad – ‘Anti Grid’ [Official Video]

Keywords
Τυχαία Θέματα